کامبیز امجدی گلپایگانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ، گفت : 50 ناظر شرعی و بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی کشتار دام و حفظ سلامت مصرف کنندگان در کشتارگاه ها ، اداره های دامپزشکی و میدان های عرضه دام مجاز هرمزگان ، آماده ارائه خدمت به مردم هستند.
وی افزود: گروه های دامپزشکی نهم و دهم شهریور از 8 صبح تا 6 عصر فعال هستند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان از شهروندان خواست برای جلوگیری از بروز بیماری های مشترک انسان و دام ، قربانی مورد نیاز خود را تنها از مراکز عرضه دام زیرپوشش نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
امجدی گفت: مردم برای رفع آلودگی گوشت را پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه نگهداری کرده و برای قطعه بندی از دستگش استفاده کنند.
مسئول دفتر ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی هرمزگان هم گفت: 40 ذابح آموزش دیده در کشتارگاه ها و مراکز دامپزشکی برای ذبح صحیح دام ها حضور خواهند داشت.
حجت الاسلام رضا حمزه ای از مردم خواست برای ذبخ شرعی صحیح از ذابحان آموزش دیده کمک بگیرند.
انتهای پیام/ز