به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انتشار این بیماری در فضاهای بسته با جمعیت زیاد بیشتر است، به همین دلیل درمان هرچه سریعتر «گال» برای جلوگیری از انتشار آن، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
امیرهوشنگ احسانی افزود: «گال» یا جرب «Scabies» از انسان به انسان، توسط نوعی انگل به نام سارکوپتس اسکبئی «Sarcoptes scabiei» منتقل میشود. این بیماری در مکانهایی که اجتماع افراد زیاد است، مانند سربازخانهها، به سرعت به دیگران انتقال مییابد، بنابراین افراد با مشاهده علائم بروز گال را میدهد، لازم است هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنند.
وی با اشاره به یک علامت دشوار در تشخیص ابتلا به گال، گفت: خارش شدید علامت این بیماری است که معمولا شبها بیشتر شده و نواحی بین انگشتان، نوک سینه، ناحیه تناسلی و ناحیه کمربندی را درگیر میکند.
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه «گال» به صورت بالینی توسط پزشک تشخیص داده میشود، اظهار داشت: پس از معاینه بیمار توسط پزشک، تشخیص عامل این بیماری توسط میکروسکوپ نیز، از دیگر راههای تشخیص آن است که در صورت لزوم از این طریق نیز میتوان از وجود این انگل اطمینان حاصل کرد.
احسانی با توجه به مسری بودن این بیماری و شباهت علائم آن با دیگر بیماریها تصریح کرد: در صورتی که فردی در یک خانواده به این بیماری مبتلا شده باشد، به سرعت چند نفر دیگر از اعضای خانواده نیز به آن مبتلا خواهند شد، بنابراین تاکید میشود، در صورتی که افراد دچار خارش شدیدی در قسمتهایی از بدن شدند، هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تاکید بر عدم مصرف خودسرانه داروهای موضعی افزود: داروهای معمولی به درمان این بیماری پاسخگو نیست و تنها با تجویز داروی خاص «گال» توسط پزشک میتوان آن را درمان کرد، لازم به ذکر است که دوره درمان این بیماری پس از مصرف دارو به مدت یکهفته خواهد بود.
منبع:انلاین
انتهای پیام/