مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی از تعطیلی 7 کشتارگاه سنتی در این استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی  در جمع خبرنگاران بابیان این مطلب گفت: در آذربایجان غربی 17 کشتار گاه سنتی و 2 کشتارگاه  صنعتی وجود دارد که 7 کشتارگاه سنتی در شش ماه امسال به سبب نداشتن استاندارد های بهداشتی تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه 12 کشتارگاه  طیور در آذربایجان غربی وجود دارد گفت: روزانه در کشتارگاه های استان ۱۶۰ تن گوشت مرغ تولید و عرضه می‌شود که از این میزان 130 تن در سطح استان مصرف می‌شود  و ۳۰ تن صادر می‌شود .

داهیم افزود: در استان آذربایجان غربی روند کار برای تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک ترویجی است و امسال 765 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید می‌شود.

وی بابیان اینکه امسال 90 هزار رأس دام کوچک و 80 هزار رأس دام بزرگ در استان کشتار شده است گفت: از این تعداد تنها 22 رأس نیز به سبب برخی موارد تخلفی ضبط شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان  با اشاره به اینکه سال گذشته 90 هزار بازدید از مراکز عرضه و تولید فرآورده های گوشتی و دامی انجام شده است افزود: براساس این بازدیدها یک هزار و 930 مورد غیر بهداشتی شناسایی شد و 120 تن محصولات غیر بهداشتی ضبط و 114 تن معدوم سازی شد.

وی با اشاره به اجرای طرح تضمین کیفیت فرآورده‌های دامی در استان  افزود: بر‌اساس‌  این طرح محصولات‌ تولیدی‌ استان‌ مشمول‌‌ طرح‌های  خود  ارزیابی  قرار  می‌گیرد  که  در قالب  اجرای آن  یک‌هزار  و  700  مورد  نمونه‌برداری انجام شده است.

داهیم گفت: در راستای مبارزه با بیماریهای دامی با توجه به اقداماتی که انجام شد تعداد کانونهای تب برفکی استان امسال کاهش یافت به طوریکه سال گذشته در سه نوبت 614 هزار رأس دام سنگین واکسینه شد و این رقم  امسال به 200 هزار رأس رسیده است.

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی همچنین گفت: توصیه می‌شود در عید قربان دام‌ها در کشتارگاه کشتار شوند چرا که در ذبح‌های کنار خیابانی خون  تازه و گوشت تازه  امکان ایجاد مشکل دارند.

انتهای پیام/ح

 

تولید روزانه 160 تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.