به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ اداره کل دامپزشکی قم اعلام کرد: به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک دام و انسان و نظارتهای بهداشتی بر ذبح دامهای قربانی در عید قربان 21 گروه بهداشتی متشکل از 27 کارشناس دامپزشکی، صبح جمعه مورخ 96/6/10 از ساعت 6 تا 13 بر ذبح بهداشتی دامهای قربانی همشهریان در سطح استان و شهرهای تابعه نظارت می کنند.
این اداره کل از شهروندان گرامی تقاضا دارد جهت پیشگیری از انتقال بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان نکات بهداشتی ذیل را جدا مد نظر قرار دهند.
1- جهت تهیه دام و ذبح دام قربانی به کشتارگاه دام شهرداری و پرتو مراجعه و کشتار خود را تحت نظارت این اداره کل انجام دهند.
2-از خرید دام از افراد و مکان های متفرقه به(جز مکان های تعیین شده توسط شهرداری که کارشناسان این اداره کل حضور دارند) جدا خودداری نمایند.
3- لاشه های دام قربانی و گوشت های استحصالی را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال(0-4) درجه نگهداری و سپس مصرف کنند.
4-تلفن های 36123456 و 36709057 این اداره کل آماده شنیدن نقطه نظرات و پاسخگویی به شهروندان و دریافت درخواست های مردمی جهت اعزام تیم نظارت بهداشتی بر دام قربانی است.
انتهای پیام/ش