به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت نفت؛امیرحسین زمانی نیا پس از دیدار با اُتابک کریم اف، معاون بخش بازرگانی شرکت روسنفت، اندری لازو، معاون زمین شناسی ارشد روسنفت و ولادا راساکوا، معاون تجارت گاز روسنفت و هیئت همراه اظهار کرد: این شرکت برای توسعه میدانهای یاران، مارون، کوپال و آزادگان ابراز علاقه کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین این شرکت علاقهمند به سوآپ نفت با ایران است و آمادگی خود را برای سوآپ فرآوردههای نفتی ایران ابراز کرد.
به گزارش شانا، شرکت روسنفت در سال ۱۹۳۳ به عنوان یک واحد سازمانی، از سوی دولت وقت روسیه تاسیس شد و با تزریق دارایی های شرکت «روسنفت گاز» فعالیت عملیاتی خود را آغاز کرد.
دفتر مرکزی این شرکت، در منطقه بالچوک، در نزدیکی کاخ کرملین، در شهر مسکو مستقر است. هم اکنون ایگور سچین از نزدیکترین متحدان ولادیمیر پوتین، مدیرعامل این شرکت است.
شرکت روسنفت رهبر صنعت نفت روسیه و بزرگترین شرکت نفتی معروف جهان در زمینه تجارت است. فعالیت اصلی این شرکت شامل اکتشاف و استخراج ذخایر هیدروکربن، تولید نفت، گاز و میعانات گازی، انجام پروژه های بالادستی آف شور، فراوری و بازاریابی نفت، گاز و محصولات نفتی در روسیه خارج از آن است. این شرکت در فهرست شرکتها و سازمانهای راهبردی روسیه قرار دارد.
بزرگترین سهامداران روس نفت، شرکت دولتی روس نفت گاز(۵۰,۱) شرکت بی پی (۱۹.۷۵) و شرکت سنگاپوری QHGpte.Ltd (۱۹.۵) هستند.
بخش عمده داراییهای روسنفت در روسیه است و در دیگر کشورها از جمله ونزوئلا، کوبا، کانادا، آمریکا، برزیل، نروژ، آلمان، ایتالیا، مغولستان، قرقیزستان، چین، ویتنام، میانمار، ترکمنستان، گرجستان، ارمنستان، بلاروس، اوکراین، امارات متحده عربی، مصر، موزامبیک، عراق و اندونزی نیز سرمایه گذاری کرده است.
جغرافیای فعالیت روسنفت در زمینه اکتشاف و تولید در همه مناطق اصلی نفت و گاز از جمله سیبری غربی و شرقی، مناطق ولگا و اورال و همچنین در خارج از کشور از جمله آمریکای لاتین و جنوب شرقی آسیا است.
روسنفت، بزرگترین شرکت دولتی تولید کننده نفت خام و میعانات در جهان است. سهم شرکت در تولید نفت تقریبا ۴۰ درصد تولید نفت فدراسیون روسیه و ۶ درصد تولید جهانی است. میانگین تولید روزانه این شرکت در سال ۲۰۱۶، چهار میلیون و ۶۶۰هزار بشکه در روز بوده است.
با توجه به رشد جهانی تولید و استفاده از گاز به عنوان سبزترین سوخت فسیلی روسنفت تصمیم به گسترش سهم گاز در حجم تولید هیدروکربن خود دارد. در سال ۲۰۱۶، تولید گاز این شرکت افزایش یافته و با ۷,۳ درصد افزایش به ۶۷.۱ میلیارد مترمکعب رسیده است.
روس نفت همچنین رهبر صنعت پالایش نفت روسیه است که بیش از ۳۵ درصد از پالایش نفت در روسیه را انجام می دهد. مجتمعهای پالایش و پتروشیمی این شرکت شامل ۱۳ پالایشگاه بزرگ واقع در مناطق مهم روسیه است.
انتهای پیام/