به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ دکتر محمود رضا وفایی مدیر کل دامپزشکی استان گفت: عید قربان امسال ۴۲ اکیپ ثابت و سیار با حضور ۶۱ نفر از کارشناسان دامپزشکی و ۱۵ نفر از روحانیون ناظر ذبح شرعی در سراسر استان وظیفه نظارت بهداشتی و شرعی را بر دامهای قربانی برعهده دارند.
وفایی همچنین به همشهریان توصیه کرد: حتما دام قربانی خود را از مراکز تعیین شده و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی افزود: مردم بایستی در هنگام ذبح حتما از وسایل محافظ شخصی مانند دستکش استفاده کرده و پس از ذبح نیز گوشت قربانی خود را حداقل به مدت ۸ ساعت در مورد دام سبک و ۲۴ ساعت در مورد دام سنگین در یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کنند.
انتهای پیام/ح