بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه سه هزار و 804 موضوع به صندوق نوآوری ارسال شده است که 2 هزار و 100 مورد آن طرح بوده و بقیه ممکن است ضمانت نامه یا درخواستهای دیگر از این قبیل باشند، گفت: درخواستهای بسیاری در دست اجرا هستند که 900 مورد از آنها رد شده اند و 540 مورد دیگر در دست بررسی است؛ در مجموع 2 هزار و 300 میلیارد تومان درخواست از صندوق وجود دارد؛ تعداد طرح هایی که تصویب شده و در حال انجام است 2 هزار و 100 مورد است که 600 طرح آن موفق شده اند به بازار راه پیدا کنند و یک هزار و 550 مورد از این طرحها تا 2 سال آینده تمام می شوند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه توانسته ایم 60 هزار شغل پایدار در کشور ایجاد کنیم، اظهار کرد: از 2 هزار میلیارد تومانی که دولت برای صندوق در نظر گرفته است، یک هزار و 650 میلیارد آن را تخصیص داده ایم.
وی خاطرنشان کرد: این بودجه انواع و اقسام وامها، لیزینگ، سرمایه در گردش و طرحهای بلند مدت و کوتاه مدت و در کل 21 طرح را در برمی گیرد.
سلطانی تصریح کرد: به لحاظ ساختاری صندوق نوآوری و شکوفایی مستقل از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور است. یعنی حکم اعضای صندوق همچون هیئت مدیره و مدیر صندوق را رئیس جمهور می دهد و فعالیت این افراد مستقیما زیر نظر رئیس جمهور است، البته باید این موضوع را بگویم که روند بررسی و ارزیابی طرح های مطرح شده از سوی شرکتهای دانش بنیان برعهده ما است و در بحث دانش بنیان شدن شرکت ها هیچ وظیفهای نداریم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص مدت زمانی که لازم است تا یک شرکت ارزیابی شود، گفت: به لحاظ زمانی ارزیابی ما یک ماه و یک ماه نیم زمان لازم دارد البته نسبت به سال گذشته که ۶ و یا ۹ ماه طول می کشید مشکل را رفع کرده ایم.
سلطانی در رابطه با شکایتی که برخی از شرکتهای دانش بنیان در خصوص شیوه ارزیابی داشتند، تصریح کرد: ما 2 هزار و 100 طرح را بررسی و تصویب کرده ایم و 900 طرح را رد کرده ایم که از تمام این طرح ها کمتر از 200 شکایت عنوان شده است؛ شکایتها را بررسی می کنیم و براساس طرح ها مشاوران علمی را برای پروژه ها انتخاب می کنیم.
انتهای پیام/