بهترین راهكار برای اینكه اعضای خانواده از تعطیلات لذت ببرند و غذاهای خوشمزه سهم سفره تعطیلات‌مان باشد،باید آستین‌ها را بالا زده و با آماده كردن غذای ساده و خوش‌‌خوراك، مهمانی خوبی را برای همه تدارك ببینیم.

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی+تصاویربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،روز تعطیل، روز استراحت برای همه اعضای خانواده است. بنابراین خانم خانه باید از موهبت تعطیلات و آرامش آخر هفته، برخوردار باشد. از سوی دیگر همه ما دوست داریم تعطیلات را به تفریح بگذرانیم و بهترین تفریح، پیك‌نیك خانوادگی است، اما این پیك‌نیك قطعا نیازمند خورد و خوراك خوب دركنار گردش و تفریح است.

بهترین راهكار برای اینكه در درجه اول همه اعضای خانواده از تعطیلات لذت ببرند و دوم، غذاهای خوشمزه سهم سفره تعطیلات‌مان باشد، باید آستین‌ها را بالا زده و با آماده كردن غذای ساده و خوش‌‌خوراك، مهمانی خوبی را برای همه تدارك ببینیم.

دستورهای غذایی كه در پی می‌آیند، همگی از این نوع و ویژه تعطیلات آخر هفته هستند. بخشی از این خوراكی‌ها را می‌توانید به سادگی در خانه تهیه كرده و همراه‌تان ببرید و بعضی دیگر را در همان محل برپا كردن چادر پیك‌نیك می‌توانید به سرعت آماده كنید.

مرغ ذرتی

مواد لازم

سینه مرغ/ 500گرم
آرد ذرت/ یك بسته
پیاز/ یك عدد
تخم‌مرغ/ یك عدد
پودر سیر/ یك قاشق چای خوری
پودر پیاز/ یك قاشق چای خوری
نمك/ به میزان دلخواه
روغن كانولا/ 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی


طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم كنید. سینه مرغ را پاك كنید. سپس آن را به قطعات كوچك مناسب قطعه كنید.

2. پیاز را پوست كنده، بشویید و خرد كنید. سپس تكه‌های سینه مرغ را همراه با پیاز و كمی نمك داخل قابلمه بگذارید.

3. در قابلمه را بگذارید تا تكه‌های مرغ نیم‌پز شوند. آنها را از داخل قابلمه درآورید و بگذارید كمی خنك شوند. داخل بشقاب، كمی از آرد ذرت، پودر سیر و پیاز را بریزید. آنها را با هم مخلوط كنید. اكنون تخم‌مرغ را شكسته و زرده و سفیده را از هم جدا كنید.

4. سفیده را بزنید تاحدی كه وقتی كاسه را كج می‌كنید، سفیده از كاسه نریزد. اكنون تكه‌های سینه مرغ را ابتدا به شكل دایره درآورید.

5. به آن یك خلال دندان بزنید تا باز نشود. سپس آن را داخل سفیده بزنید و بعد هم داخل مخلوط پودر بغلتانید. داخل پیركس، روغن كانولا بریزید.

6. سپس سینه‌های آماده شده مرغ را داخل پیركس بچینید. در پیركس را بگذارید و بعد آنها را داخل فر بگذارید. نیم ساعت بعد، غذا حاضر است. بعد از آماده شدن آنها را درهوای آزاد بگذارید تا خنك شوند. سپس آنها را داخل كاغذ شیرینی گذاشته و در ظرف مناسب بگذارید و با خود به پیك‌نیك ببرید.

تعداد نفرات: 4نفر

نكته:

بهتر است محل نگهداری غذا خنك باشد.

 

ساندویچ فلفل شیرین، بادام زمینی و گوشت

مواد لازم

گوشت گوساله/ 500گرم
بادام زمینی خام/ 200گرم
فلفل كبابی شیرین/ 300گرم
كاهوی سالادی/ نصف یك عدد
پنیر پیتزای ورقه‌ای/ دو بسته
پیاز/ دو عدد
سیر/ یك گل
پودر آویشن/ یك قاشق چای خوری
نمك/ به میزان لازم
نان باگت لقمه‌ای/ به تعداد نفرات

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی


طرز تهیه

1. گوشت را پاك كرده و بشویید. پیاز و سیر را پوست كنده، بشویید و خرد كنید.

2. سپس گوشت را همراه با پیاز و سیر خرد شده و كمی نمك بپزید.

3. فلفل‌ها را بشویید. كاهو سالادی را پاك كرده و نیمی از آن را خیس كنید. بعد از 10دقیقه بشویید و بگذارید آب آن برود. كاهو را خرد نكنید.

4. بعد از اینكه بادام زمینی را از پوسته سخت آن بیرون آوردید، بادام‌ها را در آب گرم خیس كنید تا پوست دوم آن نیز جدا شود. بادام‌ها را بشویید.

5. بعد از اینكه آب آن رفت، فلفل كبابی را با بادام زمینی چرخ كنید. به آن پودر آویشن اضافه كرده و هم بزنید.

6. بعد از اینكه گوشت پخت، بگذارید كمی خنك شود. سپس آن را به شكل رشته رشته درآورید.

7. داخل نان ابتدا كاهو، سپس یك ورقه پنیر بگذارید. سپس رشته‌های گوشت را قرار داده و روی آن نیز مخلوط چرخ كرده بادام زمینی و فلفل شیرین را بگذارید. لایه دیگر نان را روی آن بگذارید. ساندویچ حاضر است.

تعداد نفرات: 4نفر

نكته:

چاشنی این ساندویچ هر نوع سس دلخواه است.

 

میگوی سوخاری كبابی

مواد لازم

میگو/ یك كیلوگرم
پیاز/ یك عدد
سیر/ یك گل
تخم‌مرغ/ یك عدد
آب لیموترش تازه/ یك سوم فنجان
پودر آویشن/ یك قاشق چای خوری
آرد سوخاری/ یك بسته
برش لیموترش تازه/ 10حلقه
نمك/ به میزان لازم

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی



طرز تهیه

1. میگوها را پاك كنید. آنها را بشویید. بگذارید آب آنها برود.

2. پیاز را پوست كنده و بشویید و خرد كنید. سیر را هم پوست كنده، بشویید و خرد كنید

3. . آب لیموترش را بگیرید. اكنون داخل آب لیموترش، آویشن بریزید. سیر، پیاز، نمك و آب لیموترش حاوی آویشن را داخل كاسه بریزید و میگوها را به آن اضافه كنید.

4. بگذارید یك ساعت میگوها داخل این مخلوط بمانند. در این فاصله، سفیده تخم‌مرغ را از زرده جدا كنید. سپس سفیده را بزنید تا كاملا پف كند.

5. آرد سوخاری را داخل بشقاب بریزید. لیموترش‌ها را بشویید و آنها را حلقه كنید. اكنون میگوها را تك به تك ابتدا داخل سفیده تخم‌مرغ و سپس پودر سوخاری بغلتانید.

6. حلقه‌های لیموترش را نیز مانند میگوها به پودر سوخاری آغشته كنید. اكنون میگوها را به سیخ باریك (سیخ مخصوص دل و جگر) بكشید. در فواصل آنها هم حلقه‌های لیموترش را به سیخ میگو اضافه كنید. بعد از تمام شدن كارتان، سیخ‌ها را داخل نایلون بزرگ بگذارید و آنها را داخل یخدان قرار دهید.

7. اگر یخدان كوچك است، آنها را با نایلون داخل سینی بگذارید و روی آن، یخ‌های بسته‌ای قرار دهید. در مقصد، آنها را كباب كنید.

تعداد نفرات: 4نفر

 

مرغ سوخاری آتیشی

مواد لازم

ران و كتف مرغ/ یك و نیم كیلوگرم
پیاز/ یك عدد
سیر/ دو حبه
آرد سوخاری/ یك بسته
پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ/ یك عدد
آب لیموترش تازه/ یك فنجان

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی


دستور تهیه

1. ران و كتف مرغ را تمیز كنید. سپس آن را بشویید و بعد از اینكه آب آن رفت، با چاقو قاچ كوچكی روی ران و كتف ایجاد كنید تا موقع پخت، كاملا مغزپخت شود. پیاز و سیر را پاك كرده، بشویید و خرد كنید.

2. آب لیموترش را بگیرید. سپس پیاز و سیر خرد شده، آب لیموترش و نمك را مخلوط كنید. تكه‌های مرغ را به مخلوط سیر ، پیاز و آب لیموترش اضافه كنید. هم بزنید تا كاملا تكه‌های مرغ با این مواد مخلوط شوند.

3. آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید. زرده و سفیده را از هم جدا كنید. سفیده را بزنید به شكلی كه كاملا كف كرده و از ظرف نریزد.

4. سپس تكه‌های مرغ را از ظرف اول بیرون آورده و پیاز و سیر را از روی آن پاك كنید.

5. سپس تكه‌های مرغ را داخل سفیده تخم‌مرغ بغلتانید. سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و آویشن بغلتانید. این تكه‌ها را داخل ظرف مناسب قرار دهید.

6. وقتی به مقصد رسیدید، بعد از برپا كردن آتش، شبكه فلزی را روی آتش قرار داده و تكه‌های مرغ را روی آن بگذارید. تكه‌ها را زیر و روی كنید تا مرغ‌ها بپزند.

تعداد نفرات: 4نفر

نكته یك:

اگر نگران مغزپخت نشدن مرغ هستید، می‌توانید مرغ را به روش بخارپز، نیم پز كنید و بعد به آن آرد سوخاری را اضافه كنید؛ یعنی بعد از گذشتن دو ساعت اولیه برای طعم‌دار شدن مرغ، آن را با پیاز و سیری كه مرغ‌ها را داخل آن خوابانده بودید، نیم پز كنید. بعد از اینكه كمی خنك شد، مراحل بعدی را انجام دهید.

نكته دو:

این غذا را می‌توانید با برنج یا نان میل كنید، اما ترجیح براین است كه با نان میل شود.

 

رل بوقلمون ایتالیایی

مواد لازم

كالباس بوقلمون/ 500گرم
كالباس سالامی/ 500گرم
پنیر پیتزای ورقه‌ای/ دو بسته
كاهو سالادی/ نصف یك عدد
تخم‌مرغ/ 2عدد
فلفل دلمه‌ای/ دو عدد
خمیر نان آماده/ 200گرم
آرد/ 3قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی


طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها را بپزید. كاهو را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. بگذارید آب آن برود.

2. سپس كاهوها را به شكل نواری كمی پهن، خرد كنید. كمی آرد روی تخته آشپزخانه بریزید. خمیر را با كمك وردنه باز كنید.

3. سپس آن را به اندازه دلخواه به شكل نواری برش بزنید. كمی آرد روی آن بریزید و بگذارید كمی دوره استراحت را بگذراند. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را رنده كنید. فلفل‌های دلمه‌ای را شسته و به شكل دلخواه خرد كنید. كالباس بوقلمون و سالامی را به شكل نواری و كمی كوچك‌تر از عرض خمیر به شكل نواری برش بزنید.

4. اكنون به‌ترتیب ورقه كالباس بوقلمون، سپس یك لایه پنیر و كاهو و بعد از آن رنده تخم‌مرغ و فلفل و درنهایت برش‌های كالباس سالامی را داخل خمیر نان بگذارید. اكنون نان را رل كنید.

5. كف ظرف پیركس، آرد بریزید. رل را به شكل كامل یا تكه‌های برش خورده داخل پیركس بگذارید.

6. سپس در پیركس را گذاشته و آن را به‌مدت 10دقیقه داخل فر بگذارید.غذا آماده است. بعد از اینكه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید رل خنك شود. سپس آن را داخل ظرف مناسب گذاشته و همراه‌تان ببرید.

تعداد نفرات: 4نفر

 

تارتلت گوجه‌فرنگی

مواد لازم

گوجه‌فرنگی/ 500گرم
گوشت چرخ شده/ 300گرم
پیاز/ یك عدد
پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه/ یك سوم قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز/ یك سوم قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده/ یك و نیم فنجان
روغن كانولا/ دو قاشق غذاخوری
نمك/ به میزان لازم
فنجان خوراكی آماده/ دو بسته

طرز تهیه چند غذای پیکنیکی، برای آخر هفته‌های تابستانی



طرز تهیه

1. گوشت چرخ را همراه با پیاز رنده شده و كمی نمك، بپزید. در فاصله پخته شدن گوشت، مواد دیگر را به این ترتیب آماده كنید. گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید. سپس آنها را با شكل حلقه‌ای خرد كنید.

2. پیازچه‌ها را پاك كرده، بشویید و بعد ازاین كه آب آنها رفت، پیازچه‌ها را ریز خرد كنید. بعد از اینكه گوشت نیم‌پز شد، پیازچه‌ها را هم اضافه كنید. تفت بدهید تا پیازچه‌ها بپزد.

3. بعد از اینكه تقریبا گوشت و پیازچه پخت، پودر آویشن، فلفل سیاه و قرمز را همراه با یك قاشق روغن كانولا به گوشت و پیازچه اضافه كنید و تفت بدهید. زیر شعله را خاموش كنید و گوشت را در ظرف بریزید و كنار بگذارید.

4. گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده را داخل ماهیتابه بگذارید و یك قاشق روغن باقی مانده را اضافه كنید. حرارت را كم كنید تا گوجه‌فرنگی نیم‌پز شود. گوجه‌ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. اكنون داخل هر فنجان، ابتدا مخلوط گوشت و پیازچه را بریزید. یك عدد حلقه گوجه‌فرنگی را روی آن قرار دهید. فنجان‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.

تعداد نفرات: 4نفر

نكته:

می‌توانید روی هر فنجان را با كمی برگ آویشن تازه تزئین كنید.

منبع:وب سایت همشهری شش و هفت

انتهای پیام/

 غذاهای ساده و خوشمزه برای سفر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.