به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛حسین معماریان ، رئیس اتحادیه درودگران استان قم ،گفت: با بیان اینکه سه هزار و ۷۰۰ نفر در صنف درودگری در قم فعال هستند، طبق بررسیهای صورت گرفته از این تعداد ۵۰۰ نفر بدون مجوز و مابقی دارای مجوز هستند.
وی بیان کرد:در ادامه با بیان اینکه صنف درودگران شامل تولید، توزیع و خدمات و فروش است، به طور میانگین در کارگاههای تولیدی حدود سه کارگر مشغول فعالیت هستند. بحث صادرات مبلمان در قم باید به شکل جدیتری پیگیری شود تا بازار رونق داشته باشد.
رئیس اتحادیه درودگران قم ادامه داد: میتوان گفت که در حال حاضر به شکل مستقیم و غیر مستقم ۱۵ هزار نفر در بخش دوردگری قم که بیشتر شامل تولید مبلمان است فعالیت میکنند.
وی در ادامه به رکود در بازار اشاره وافزود:صادرات میتواند در این زمینه راه گشا باشد و تاکنون رایزنیهایی هم در معرفی محصولات قم در دیگر کشورها صورت گرفته و در این راستا قرار است به زودی نمایشگاهی از تولیدات قم در نجف برپا شود.
معماریان ادامه داد: در ادامه به برخی از بروکراسیهای دست و پا گیر در این زمینه اشاره کرد ، یکی از مشکلات ما بحث حمل و نقل است و دولت باید در این زمینه قوانین آسانتری را پیریزی کند.
وی گفت:همچنین به چوبهایی که در صنعت مبلمانسازی به کار میرود اشاره کرد، بیشتر چوبها از جنگلهای شمال کشور و همچنین کشورهای روسیه و گرجستان وارد میشود و البته در این موضوع هر قدر میزان واردات بیشتر باشد به نفع کشور است زیرا باعث میشود تا جنگلهای کمتری در کشور نابود شود.
رئیس اتحادیه درودگران قم یادآورشد: با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر شاید تنها کمتر از پنج درصد از بازار جهانی مبل را در دست داشته باشد ، برای رسیدن به استاندارد جهانی باید کیفیت تولیدات ایران بالا برود تا بتواند با سایر رقبای خود مانند ایتالیا رقابت کند.
انتهای پیام/ح