به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ علی زندیفر با بیان اینکه ۱۷ سامانه ثبت تخلف در محورهای لرستان نصبشده است گفت: سرعت متوسط راههای استان لرستان قبل از سال ۹۵، ۸۳ کیلومتر در ساعت بوده که با اقدامات صورت گرفته ۷.۹ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: ۴۲ دستگاه دوربین ثبت تخلفات در محورهای استان فعال است، ۶۰ دستگاه تردد شمار در محورهای استان وجود دارد و ۱۹ دستگاه دوربین نظارت تصویری برای مناطق پرخطر نیز نصبشده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان با بیان اینکه در پنجماهه امسال ۱۴.۸ درصد تلفات ناشی از تصادفات راههای روستایی و برونشهری استان کاهشیافته است عنوان کرد: از سال ۸۹ استان برنامهریزی خوبی در راستای کاهش تصادفات داشته که با برنامهریزی انجام شده لرستان در بین ۱۰ استان زاگرسنشین نخستین رتبه کاهش تصادفات را کسب کرده به طوری که که از ۵۹۰ نفر فوتی تصادفات در سال ۸۹ به ۳۹۰ نفر در سال ۹۵ رسیده و باید تلاش شود به سمتی برویم که تصادفات به صفر برسد.
وی در راستای ساماندهی شرکتهای امداد خودرو بیان کرد: تاکنون ۹۶ خودرو ساماندهی شده و بیش از ۷۵ درصد شرکتهای امداد خودرو ساماندهی شده و مابقی ظرف چند ماه آینده ساماندهی میشود.
زندیفر افزود: از سال گذشته درآمد استان در حوزه حملونقل ۱۳.۸ درصد افزایشیافته است، سال گذشته در بخش آموزش رانندگان بار و مسافر ۹۵ هزار و ۸۱۱ نفر ساعت آموزش داده شده و امسال ۲۸ درصد در بحث آموزش کاهش داشتهایم که تلاش میشود عقبماندگیها را جبران کنیم.
وی در راستای ایجاد اشتغال گفت: امسال ۲۲ مناقصه برگزارشده است، سال گذشته برای ۶۲۰ نفر ایجاد اشتغال شده و در سامانه رصد ثبتشده است؛ در پنجماهه امسال ۱۴۳ نفر اشتغال ایجادشده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش ایجاد اشتغال را داشتهایم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان گفت: هفت هزار و ۹۲۹ کیلومتر طول راههای استان است، ۱۰۴ کیلومتر آزادراه، ۴۱۴ کیلومتر بزرگراه، ۷۲۰ کیلومتر راه اصلی دوخطه، ۵۷۰ کیلومتر راه فرعی، ۲۴ کیلومتر راههای مشترک و شش هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی داریم که چهار هزار و ۱۱۸ کیلومتر آسفالته، هزار و ۱۳۳ کیلومتر شوسه و ۸۴۵ کیلومتر راه خاکی است.
وی در ادامه گفت: برای محورهای گردشگری بیشه، نوژیان، چم چیت، گهر، ونایی، اولاد قباد، بابابزرگ، کاکارضا، آب سفید و شاهی وند اعتبار ملی لحاظ شده و کار لکهگیری و آسفالت این محورها انجام میشود.
زندی فر افزود: سیستم سپهتن، سامانه پویش هوشمند تردد ناوگان راهاندازی شده که این سامانه کار رصد راننده را انجام میدهد که این سیستم در مرحله نخست بر روی اتوبوس نصب و در مراحل بعد بر روی نفتکشها و سواریها نیز نصب میشود.
وی عنوان کرد: سال گذشته لرستان یکی از استانهای موفق در امر جابهجایی زائران اربعین بود و امسال نیز برنامهریزی میشود در راستای انتقال زائران مشکلی ایجاد نشود و از ظرفیت فرودگاه خرمآباد نیز استفاده شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان گفت: یکی از ضعفهای بزرگ استان نداشتن پایانه مسافربری است، پایانهای که احداثشده در شان استان نیست و مسیر دسترسی ندارد و تلاش میشود یک سری تعهداتی که بین شهرداری و شرکتهای صنفی در راستای راههای دسترسی وجود دارد انجام شود.
انتهای پیام/د