به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در سال 91 به دنبال تصادف یک اتوبوس با قطار در مصر دستکم ۴۷ نفر کشته شدند؛ اغلب قربانیان کودکان زیر شش سال بودند و در واکنش به این سانحه، وزیر حمل و نقل و رئیس راهآهن مصر ضمن پذیرش مسئولیت سریعاَ از سمتهای خود کنارهگیری کردند.
شهردار استکهلم پایتخت سوئد که همزمان ریاست یکی از احزاب این کشور را نیز عهده دار بود در سال 89 ناگهان بدون مقدمه و به صورت ناگهانی خود را در میان موجی از انتقادات و خشم کم نظیر مردمی دید و از طرف مطبوعات و رسانهها به فساد مالی متهم شد. وی در نهایت مجبور به کنارهگیری از سمت شهرداری استکهلم شد. تمام اتهام شهردار استکهلم این بود که خانم شهردار با استفاده از کوپنهای دولتی (ژتون)، برای خودرو شخصی خود بنزین زده بود!
در فنلاند وزیر بهداشت این کشور به دلیل کشف فساد مالیاش مجبور به استعفا شد. این وزیر فنلاندی به هزینه دولت، سه مرتبه با همسر خود تماس تلفنی بین المللی برقرار کرده بود. این حادثه باعث خشم و عصبانیت افکار عمومی و مطبوعات فنلاند شد چرا که این فرد با سوءاستفاده از جایگاه خود به عنوان وزیر کابینه با هزینه پرداختی توسط مالیات دهندگان فنلاندی سه مکالمه بین المللی شخصی انجام داده بود. این وزیر فنلاندی نه تنها استعفا کرد بلکه پروندهای برای وی در دادگاه تشکیل و مجبور شد هزینه این سه تماس تلفنی بین المللی را بپردازد.
«کریس هیون» وزیر انرژی انگلیس به دنبال متهم شدن به داشتن سرعت غیرمجاز در رانندگی و دروغگویی در اینباره در سال 2003 از سمت خود استعفا کرد.
«اندرو میشل»، عضو ارشد کابینه انگلیس به افسری که میخواست مانع خروجش از ساختمان نخستوزیری شود فحاشی کرده بود و از سمت خود استعفا کرد.
در اسفند سال 90 و پس از واژگونی اتوبوس حامل دانشآموزان، 22 دانشآموز دبستانی بلژیکی و هلندی در راه بازگشت از اردوی تفریحی کشته شدند، «الیو دی روپو» نخستوزیر بلژیک برای بررسی موضوع بلافاصله وارد سوئیس، محل حادثه شد و وزیر آموزش و پرورش هم استعفای خود را تقدیم کرد.
در پی حادثه سونامی ژاپن، «ریو ماتسوموتو» وزیر بازسازی دولت ژاپن یک هفته پس از آغاز به کار در وزارتخانه بازسازی به دنبال انتقادهای شدید از عملکردش کنارهگیری کرد.
وزیر ورزش این کشور، شیمو مورا در حالی استعفا داد که رسانههای محلی گزارشی درباره دلایل ناکامی ساخت استادیوم توکیو برای سال 2020 منتشرکرده بودند؛ این درحالی بود که وی نیمی از حقوق شش ماه اخیر خود را نیز برای جبران اشتباهاتش بازگرداند.
نخست وزیر کره جنوبی یک روز پس از غرق شدن کشتی این کشور، به دیدار خانوادههای قربانیان و آسیبدیدگان میرود اما با واکنش شدید و فریادهای اعتراضآمیز آنها رو به رو میگردد. همین امر منجر به عذرخواهی او و در پی آن استعفای نخست وزیر میشود.
منبع: آفتاب یزد
انتهای پیام/
اولا: اساسا برای این متن، مستندی ارائه نشده است.
ثانیا: هیچ منبع خبری رسمی و معتبری، چنین خبری را منتشر نکرده است.
ثالثا: وزیر بهداشت فنلاند تا سال 2015 پائولا ریسیککو بوده است که بعد از تغییر دولت، خانم هاننا منتوله در این سمت قرار گرفته است و همچنان هم وزیر بهداشت فنلاند است.
رابعا: تاکنون وزیری در فنلاند بر این اساس استعفا نداده و یا محاکمه نشده است.
بنابر این اصل خبر کذب و نتایج آن نیز کذب است