یکی از اقدامات انجام شده برای اجرای طرح ساماندهی صندوق‌های صدقه کمیته امداد، طراحی صندوق‌های جدید متناسب با اماکن و مخاطبان متفاوت است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی محمد ذوالفقاری، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با اشاره به اینکه آسان شدن پرداخت صدقه،‌ امنیت نگه‌داری از وجوه جمع‌آوری شده و  توزیع آن میان نیازمندان واقعی جامعه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کمیته امداد است به طرح ساماندهی صندوق‌های صدقات سراسر کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به استقرار و جانمایی نامناسب  و غیر اثر بخش بودن برخی از صندوق‌های صدقه برنامه ساماندهی این صندوق ها در دستور کار این نهاد  قرار گرفته است.

وی با اعلام اینکه کمیته امداد برای حل این مشکل و افزایش اعتماد عمومی، ساماندهی صندوق‌های صدقه را در 12 گام اساسی  اجرا می کند از کاهش هزینه‌های نگهداری و نیروی انسانی، افزایش مشارکت‌های مردمی، جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی، ایجاد جذابیت در شکل ظاهری صندوق‌های صدقه، افزایش امنیت وجوه در صندوق‌ها در مقابل سرقت، افزایش پرداخت صدقه به شیوه الکترونیکی به عنوان مهمترین اهداف طرح عملیاتی ساماندهی صندوق‌های صدقه نام برد.

ذوالفقاری همچنین از جمع‌آوری تمام صندوق‌های صدقه که در محل نامناسب تعبیه شده‌اند و یا مورد آسیب، سرقت ،خرابی قفل و مخدوش شدن رنگ ها قرار گرفته اند در شش ماهه نخست امسال خبر داد و گفت : صندوق‌هایی که معمولاً در محل عبور و مرور وسایل نقلیه، میان درختان و بوته‌ها، نزدیک محل انباشت زباله، حاشیه شهرها و روستاها و  به فاصله کمتر از 200 متری صندوق صدقه دیگر قرار دارند امکان پرداخت صدقه را فراهم نمی‌کنند بنابراین مکان این صندوق‌ها اصلاح و در این طرح صندوق‌های کم‌بازده و آسیب‌پذیر نیز تعیین تکلیف می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت تحقق اهداف ساماندهی صندوق‌های صدقه و ابلاغ اجرای طرح ساماندهی صندوق‌های صدقه به استان‌های سراسر کشور گفت: تنوع بخشیدن و تولید صندوق‌ صدقه متناسب با محیط‌ و مخاطب‌های متفاوت در فرودگاه‌ها، اماکن آموزشی، تجاری و صنعتی، جانمایی صندوق‌ها در مناطقی که خیران می توانند مشارکت بیشتری داشته باشند و نصب آنها در مسیر  دوربین‌های مداربسته،  ایمن سازی و رمز دار شدن قفل  و تقویت بدنه صندوق با هدف جلوگیری از سرقت، از دیگر گام‌های اصلی این طرح محسوب می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد  یادآور شد: خیران و نیکوکاران می‌توانند با استفاده از روش‌های نوین نظیر صدقه پیامکی از طریق ارسال عدد 1 به سرشماره 8877 و یا استفاده از کدussd #8877* و نیز اپلیکیشن خوب باشیم صدقه خود را به راحتی پرداخت کنند.

ذوالفقاری با اعلام اینکه از مجموع بیش از 100 میلیارد تومان صدقه پرداختی مردم نیکوکار در چهار ماهه نخست امسال بیش از 95 میلیارد تومان از طریق پرداخت مستقیم به صندوق های صدقه واریز شد گفت: همچنین بیش از پنج میلیارد تومان  از طریق  روش‌های نوین (پیامکی، الکترونیکی )پرداخت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته  9 درصد رشد داشته است.

 معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد یادآور شد: استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی، مازندران و فارس 41 درصد از سهم صدقه کشور را به خود اختصاص داده‌اند .

 

منبع: فارس
 
انتهای پیام/
 

اجرا شدن طرح ساماندهی صندوق های صدقه در سراسر کشور

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.