به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ علی پور مدیر کل عشایری استان گفت: 54درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان به مدد اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی حاصل شده است.
آقای علی پور افزود: با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت، تولید سالانه ی گوشت قرمز با 450تن افزایش به 7 هزار و 220 تن رسید.
وی به جایگاه عشایر کهگیلویه و بویر احمد و برخورداری بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین اشاره کرد و گفت: 140میلیارد ریال برای تحقق اهداف این طرح در قالب تسهیلات پرداخت شده است .
علیپور با بیان اینکه 326 نفر از اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی امور عشایری استان استفاده کرده اند افزود: با ایجاد این تعداد شغل جدید مهاجرت معکوس در استان آغاز شده است .
وی همچنین از اجرای طرحی خبر داد که در آن افزایش باروری دامهای بومی به 100 درصد و دوقلو زایی نیز به 40درصد رسیده است و گفت: این طرح با مشارکت دانشگاه یاسوج و تحقیقات جهاد کشاورزی در شرایط خاص اجرا شده است .
انتهای پیام/ش