مدیر کل امور عشایری استان گفت: عشایر کهگیلویه وبویر احمد 54درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان را تامین می کنند.

تامین 54 درصد گوشت قرمز بازار از سوی عشایر به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  علی پور مدیر کل عشایری استان گفت: 54درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان به مدد اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی حاصل شده است.

آقای علی پور افزود: با اجرای طرح زنجیره  تولید گوشت، تولید سالانه ی گوشت قرمز با 450تن افزایش به 7 هزار و 220 تن رسید.

وی به جایگاه عشایر کهگیلویه و بویر احمد و برخورداری بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین اشاره کرد و گفت: 140میلیارد ریال برای تحقق اهداف این طرح در قالب تسهیلات پرداخت شده است .

علیپور با بیان اینکه 326 نفر از اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی امور عشایری استان استفاده کرده اند افزود: با ایجاد این تعداد شغل جدید مهاجرت معکوس در استان آغاز شده است .

وی همچنین از اجرای طرحی خبر داد که در آن افزایش باروری دامهای بومی به 100 درصد و دوقلو زایی نیز به 40درصد رسیده است و گفت: این طرح با مشارکت دانشگاه یاسوج و تحقیقات جهاد کشاورزی در شرایط خاص اجرا شده است .

 

انتهای پیام/ش

وجود بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین در عشایر استان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.