به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن جاوری اظهار داشت: کاشان از نظر صیانت از خانههای سنتی و تاریخی معروف است و رتبه نخست کشوری را در این ارتباط به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از خانههای سنتی کاشان در قالب سفرهخانه، خانه سنتی و غیره بازسازی شده است، ابراز داشت: تاکنون بیش از ۱۴ خانه سنتی در کاشان به اقامتگاه بومی و یا سفرهخانه سنتی تبدیل شده است.
مدیر میراث فرهنگی کاشان تاکید کرد: به تازگی مرمت و تجهیز سه خانه تاریخی در شهرستان کاشان به پایان رسید که در هفته گذشته مصادف با هفته دولت به شکل اقامتگاه سنتی و بوم به بهرهبرداری شدند.
وی ادامه داد: این اقامتگاههای بومگردی با نام سرای سایه، سروا و مرحله دوم طرح توسعه هتل سنتی منوچهری کاشان با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
جاوری با بیان اینکه با افتتاح طرح های گردشگری بیش از ۵۰ تخت به ظرفیت اقامتی این شهرستان افزوده شد، گفت: واگذاری خانه های تاریخی به بخش خصوصی افزون بر اشتغالزایی و رونق گرفتن صنعت گردشگری در منطقه، سبب حفظ و حراست بیشتر از این بناها و همچنین کاهش هزینههای دولت می شود.
گفتنی است شهرستان کاشان بیش از ۱۷۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد و با دارا بودن بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی موزهای از خانههای تاریخی محسوب میشود.
انتهای پیام/م