به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنی هافینگتون پست؛ بیش از 600 سرآشپز و 400 نفر از اهالی روستای «کانسپسیون» از توابع شهر خالیسکو در استان گوادالاخارا مکزیک بزرگترین سالاد جهان را تهیه و به ثبت گینس رساندند.
این سالاد سنتی که «گوآکاموله» نام دارد با له کردن 25 هزار عدد آواکادو و با وزن 3 تُن تهیه شد. با حضور نماینده گینس و وزن کشی آن، این سالاد غول پیکر در کتاب رکوردهای جهانی گینس به ثبت رسید.
«گوآکاموله» از پیش غذاهای مرسوم در مکزیک با ماده اصلی آواکادو است. سابقه تاریخی این سالاد به دوره سرخ پوستان آزتک در این کشور باز می گردد. گوآکاموله با آواکادوی له شده تهیه می شود و در برخی از دستورها از گوجه فرنگی، پیاز ، سیر و لیمو ترش نیز استفاده می شود.
انتهای پیام/