به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ منوچهر حبیبی در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی افزود : مجوز این پایانه صادر شده اما روند کار آن بسیار کند است که باید تا ظرف یک ماه آینده فعال شود در غیر این صورت مجوز آن باطل خواهد شد .
وی با اشاره به فعالیت سه پایانه صادراتی غیر رسمی درشهرستان های تاکستان و بویین زهرا گفت : صیفی جات و محصولاتی مانند انگو ، کشمش و گوجه فرنگی به کشورهای عراق ، قطر و روسیه از طریق این پایانه ها صادر می شود .
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در ادامه از راه اندازی یک پایانه صادراتی در شهرستان البرز خبر داد و گفت : بخشی از مجوزهای این پایانه صادراتی اخذ شده است .
حبیبی گفت : همچنین راه اندازی شرکت مدیریت صادرات و واردات برای فعالیت منسجم صادرکنندگان در استان قزوین پیشنهاد شده است .
وی با اشاره به شناسایی ۱۸۲ صادرکننده در استان گفت : در صورت راه اندازی این شرکت، نمایندگان دستگاههای مرتبط در استان حضور پیدا میکنند و مسائل مرتبط با صادرات را روانتر انجام خواهند داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار از افزایش ۴۰ درصدی صادرات در ۵ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت:: برای تحول در اقتصاد باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد.
حبیبی یکی از مشکلات صادرات در استان را تک محصولی بودن آن بیان کرد و گفت:: ۷۰ تا ۷۵ درصد از این صادرات مربوط به کالاهای صنعتی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مختص محصولات کشاورزی است.
وی تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای استان در حوزه کشاورزی و خدمات فنی و مهندسی باید صادرات را از تک محصولی بودن خارج کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین بر راه اندازی اتحادیه صادراتی و تبلیغات در حوزه صادرات تاکید کرد.
وی در ادامه از صدور کارتهای ویژه ارتباطی با مسئولان برای صادرکنندگان و تولید کنندگان خبر داد.
حبیبی گفت:: تجار و سرمایه گذاران نباید به تنهایی همه مسئولیتها را بر عهده بگیرند در حالی که هر کاری باید به اهلش سپرده شود.
وی با اشاره به موضوع گردشگری استان گفت: باید جاذبهها و ظرفیتهای استان قزوین در وب سایتها معرفی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت : برای استفاده از ظرفیتهای استان لازم است تا تفکر مدیران از سخت افزاری به نرم افزاری تبدیل شود و دورههای آموزشی را جدی بگیرند.
بخشنده نایب رییس اتاق بازرگان استان هم در این جلسه گفت: ارائه خدمات پس از فروش، کنترل بازار، شرکت در نمایشگاهها، واردات مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات و مدیریت شبکههای توزیع از خدمات راه اندازی شرکت مدیریت صادرات و واردات (emc-imc) در استان خواهد بود.
وی افزود: برای فعالیت این مجموعه در استان باید بندر خشک و پایانه صادراتی در استان قزوین راه اندازی شود.
نایب رییس اتاق بازرگان استان گفت: همچنین این مجموعه به یک زمین وسیع با اقساط بلند مدت برای متمرکز شدن شرکت سهامی عام درآن نیاز دارد.
انتهای پیام/