به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ قاسم پور مدیراجرایی این مراسم گفت: برای پخت این آش ۶۰۰ کیلوگرم برنج، ۳۵۰ کیلو گرم گوشت، ۵۰۰ کیلوگرم حبوبات و ۳۰۰ کیلوگرم سبزی استفاده شده است.
وی افزود: ۱۰۰ نفر به عنوان سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات در این کارخیر مشارکت داشته اند.
غریب شاهی هماهنگ کننده برنامه هم از توزیع آش نذری بین ۸ هزار نفر خبرداد و گفت: ۲۵۰ میلیون ریال هزینه طبخ آش نذری عید غدیر از محل نذورات مردمی تامین شده است.
این مراسم برای دومین سال است که با همکاری مرکزفرهنگی مذهبی کربلا در بوستان فضیلت شیراز برگزار می شود.
آش نذری عید سعید غدیر همچنین امروز در ۵ نقطه دیگر شهر شیراز توزیع شد.
انتهای پیام/ر