دبیرخانه دائمی کاروان‌های زیر سایه خورشید با هدف برنامه ریزی مدون و منسجم برای این کاروان‌ها تشکیل شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با اعضاء کاروان‌های زیر سایه خورشید با اشاره به اثرگذاری کاروان‌های زیرسایه خورشید، گفت:یکنواختی در برنامه‌ها و فرآیند‌ها پسندیده نیست، برنامه‌های کاروان‌های زیر سایه خورشید باید از خلاقیت، پویایی و نوآوری برخوردار باشند.


وی با تأکید بر اینکه کاروان‌های زیر سایه خورشید باید از نوآوری، خلاقیت و پویایی برخوردار باشند، تصریح کرد: اهمیت و اثرگذاری این کاروان‌ها بگونه‌ای هست که در طول سال باید برای آن برنامه ریزی کرد به همین منظور ما موافق تشکیل دبیرخانه‌ای دائمی برای آن هستیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعضاء کاروان‌های زیر سایه خورشید را به مطالعه درباره اقلیم و فرهنگ مردم محل اعزام توصیه و اظهار کرد: اهمیت دارد که کاروان‌های زیر سایه خورشید با مطالعه و شناخت نسبت به جغرافیا، اقلیم و فرهنگ مقصد، نسبت به آغاز سفر خود اقدام کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی  بر لزوم استفاده از تجربیات کاروان‌های اعزامی زیر سایه خورشید تأکید و عنوان کرد: امروزه مدیریت دانش به عنوان ابزاری کارآمد برای بهبود و ارتقا عملکرد فرآیند‌ها مطرح است، در همین رابطه مدیریت دانش باید در خصوص کاروان‌های زیر سایه خورشید مورد توجه قرار گیرد؛ در این مدیریت تجربیات مؤثر و مفید توام با خلاقیت نیرو‌های انسانی مورد توجه است.
 
وی  افزود: از تجربیات اعضاء کاروان‌های زیر سایه خورشید می‎توان به عنوان یک سند قابل اعتماد برای اعزام اثر بخش‌تر این کاروان در آینده استفاده کرد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه کاروان‌های زیر سایه خورشید می‌توانند اشاعه دهنده فرهنگ رضوی در سراسر کشور باشند، گفت: این طرح می‌تواند به عنوان یک فرآیند مؤثر در تمام شئون زندگی دلدادگان به حضرت رضا علیه‌السلام مطرح باشد، مقوله زیارت نیز در سیر زندگی زائر به هیچ عنوان یک فرآیند پروسه‌ای نیست، بلکه زیارت امری پرسه‌ای است که می‌تواند در سراسر زندگی زائر جاری و ساری باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی با اشاره به اینکه زیارت متن زندگی یک انسان سالک و با تقوا است؛ نه حاشیه، بیان کرد: کاروان‌های زیر سایه خورشید میان دلدادگان و عاشقان به ساحت نورانی امام علی بن موسی الرضا علیه‌السلام در سراسر کشور و مضجع مطهر این امام همام ارتباط برقرار می‌کند.

وی ابزار‌های ارتباطی نوین را در ارائه خدمات و ارتباط مؤثر با زائران ضروری معرفی کرد و افزود: حفظ تداوم ارتباط با زائران و همچنین برقراری ارتباط دوطرفه با هدف گسترش فرهنگ رضوی با امکانات و زیرساخت‌های فضای مجازی و سایبری اهمیت بسیار بالایی دارد و این ابزار‌ها بستر‌های تبلیغی مناسبی هستند که باید از آن‌ها بگونه‌ای شایسته بهره برد.


تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه جریان ارتباط با زائران باید مستمر باشد، ابراز کرد: امروز تبلیغ نیازمند تخصص است، تبلیغ تخصصی با پشتوانه علمی بالا می‌تواند بر مخاطب اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تبلیغ و ایجاد ارتباط میان محبان اهل بیت علیهم السلام با حرم مطهر رضوی تأکید و تصریح کرد: فضای مجازی و ابزار‌های نوین عرصه‌ها و بستر‌های تبلیغی مناسبی هستند که باید از آن‌ها بگونه‌ای شایسته بهره برد.
 
انتهای پیام//ف.ج
 
 

استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تبلیغ و ایجاد ارتباط میان محبان اهل بیت علیهم السلام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.