به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی ، افزود : بیش از 80 در صد فارغ التحصیلان مهارت آموزی ، ماموریت اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردیاین دانشگاه وارد بازار کار شده اند و کار آفرینی نیز کرده اند.
وی گفت : متأسفانه 80 درصد محتوای دروس دانشگاهی در کشورمان نظری و فقط 20 درصد عملی است و به همین علت 40 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه های دیگر بیکار هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خاطرنشان کرد : در این میان این دانشگاه جزو مراکز آموزشی نسل سوم با رویکرد مهارت آموزی و کارآفرینی و با الگو گیری از کشورهای پیشرفته صنعتی است.
قالیچی ادامه داد : :این دانشگاه هم اکنون با 33 مرکز در 4 گروه صنعت ،مدیریت و خدمات اجتماعی ،فرهنگ و هنر و کشاورزی و در 167 کد رشته13 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی ،کارشناسی و کارشناسی ارشد دارد.
به گفته وی دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال 71 فعالیت خود را آغاز کرده و 50 هزار نفر فارغ التحصیل داشته است.
قالیچی افزود : این دانشگاه رشته های متناسب با نیاز بازار را طراحی می کند و حتی اگر بازار کار ، نیاز به یک مهارت ویژه داشته باشد دوره های پودمانی یا دوره های چند ساعته آموزشی برای آن ایجاد می کند و در مواقعی هم که بازار اشباع شده باشد رشته های مرتبط با آن را جمع آوری می کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد آذربایجان شرقی اضافه کرد : برای ترویج مهارت آموزی در جامعه به زودی تفاهم نامه هایی با ادارات مختلف منعقد خواهیم کرد تا برای توانمند سازی دانشجویان آنان دوره های کوتاه مدت مهارت آموزی برگزار کنیم.
وی گفت: دانشگاه های ما در تولید علم وضع خوبی دارند ولی برای تربیت نیروهای مهارتی با مشکل مواجه هستند.
انتهای پیام/خ