معاشرت با اقوام همسر برای تازه عروسان ممکن است کمی سخت به نظر برسد، اما لازم است بدانید شما تنها با آگاهی از برخی نکات می توانید ارتباط موثری با خانواده همسرتان داشته باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابراز محبت و دوستی نسبت به دیگران، باعث رضایت مندی و آرامش خاطر می‌شود. حضرت علی (ع) در خطبه‌ای راجع به اهمیت معاشرت و نیکی با اقوام فرمودند: «انسان هیچ‌گاه از خویشان خود بی‌نیاز نمی‌شود حتی اگر مال و اولاد فراوان داشته باشد». معاشرت با اقوام همسر برای تازه عروسان ممکن است کمی سخت به نظر برسد، اما لازم است بدانید شما تنها با آگاهی از برخی نکات می توانید ارتباط موثری با خانواده همسرتان داشته باشید.

 بپذیرید تازه‌ وارد هستید

هیچ‌ وقت خود را با عروس‌های دیگر خانواده مقایسه نکنید. احتمالا عروس‌های قبلی خانواده رابطه صمیمانه‌تری با مادرشوهرتان دارند و به او نزدیک‌ترند. طبیعی است! آنها سال‌های بیشتری را در کنار هم زندگی کرده‌اند. گذشته از این، هیچ وقت خدماتی که مادرشوهرتان به عروس‌های دیگر ارائه کرده را با کمک‌هایی که به شما کرده قیاس نکنید.

 خودتان باشید

بعضی ها در معاشرت های اول قبل از عروسی با خانواده ی همسر چنان تصویر جذابی از خودشان به نمایش می گذارند که همه ی فامیل عاشق آنها می شوند. از آن عروس های گوش به فرمان و بی نهایت مهربان که چشم گفتن از دهانش نمی افتد. همین آدم بعد از عروسی تصمیم می گیرد از نقش بازی کردن دست بکشد و بشود خود واقعی اش.

در این مواقع است که خانواده ی همسر نسبت به این تغییر موضع، واکنش نشان می دهند و این ممکن است خیلی به مذاق شما خوش نیاید. در حالیکه آنها حق دارند. از همین روزهای اول نامزدی که قرار است شما همسرتان و خانواده اش را بشناسید، دور نقش بازی کردن را خط بکشید و خودتان باشید.

 خودمانی نشوید

اولین قدم برای خودمانی نشدن این است که شما همیشه احترام حرف زدن با خانواده ی همسرتان را حفظ کنید و به جای شوخی های بی جا و استفاده از صفت ها و کلماتی که بین شما و دوستان تان رد و بدل می شود سعی کنید آنها را «شما» خطاب کرده و در عین حال سعی کنید صمیمت تان را حفظ کنید. خیلی ها می گویند پدر و مادر همسر مثل پدر و مادر خودمان هستند اما بهتر است شما پدر و مادر همسرتان را در همان جایگاه پدر و مادر همسرتان بدانید و رفتاری که مناسب شان است را با آنها انجام بدهید.

 دخالت نکنید

سعی کنید اصلا در روابط همسرتان با خانواده اش دخالت نکنید. حتی اگر آنها جلوی روی شما شروع کردند به بحث کردن و دعوا راه انداختن بهتراست شما هیچ واکنشی نشان ندهید و مشغول کار دیگری شوید. دخالت نکردن باعث می شود حرمت شما حفظ شود. اگر زمانی که شاهد بحث بین همسرتان و اعضای خانواده اش هستید، چیزی ناراحت تان کرد، وقتی تنها شدید به همسرتان بگویید که بهتر است دیگر چنین رفتاری را از خودش نشان ندهد.

 حدود رفت و آمد را مشخص کنید

دور باش و دوست باش فقط یک ضرب المثل نیست. یک شیوه از سبک زندگی است. زمانی که شما با خانواده ی همسرتان زیاد رفت و آمد کنید، باعث می شود شما بیش از حد با آنها صمیمی و به قول معروف «خانه یکی» شوید و اصلی که درباره ی خودمانی نشدن به شما گفتیم را زیر پا بگذارید.

 منکر این برچسب شوید

خیلی ها در اوایل ازدواج کافیست شما را ببینند و با شیطنت درباره ی رابطه تان با مادر شوهرتان بپرسند. اتفاقا این سوال ممکن است بر خلاف تصورتان در خانواده ی آقا داماد بیشتر مطرح شود. برای اینکه از دست این شیطنت ها آسوده باشید، بهتر است منکر این برچسب عروس و مادرشوهری شوید و هر بار که کسی سوالی در این خصوص پرسید با خنده بگویید « دوره ی اختلاف های مادرشوهر و عروس گذشته و ما با هم خوبیم».

 صریح و روشن صحبت کنید

اگر مشکل و یا دلخوری پیش می آید و شما معمولا می ریزید توی خودتان یا سعی می کنید با سکوت کردن ناراحتی تان را بیان کنید، بهتر است دست از این حرکت بردارید و در زندگی مشترک صراحت را پیشه ی خودتان کنید. اگر مشکلی برایتان پیش آمد یا از چیزی دلخور شدید کافیست بدون اینکه چیزی را بپوشانید، درباره اش صحبت کنید.

 بدی همسرتان را نگویید

اگر همسرتان اخلاق بدی دارد یا کاری انجام می دهد که خیلی باب میل شما نیست، بهتر است آن را با خانواده ی همسرتان در میان نگذارید چون ثابت شده گله کردن از همسر خیلی نتیجه ی خوبی در بر ندارد.

 اجازه دهید همسرتان نقش میانجی را در اختلافات داشته باشد

اگر اختلاف نظری دارید، خود را به طور مستقیم وارد جنگ با او نکنید و اجازه دهید همسرتان که مادرش را بهتر می‌شناسد با برعهده گرفتن نقش میانجی مشکل را حل کند. جنگیدن شما با مادرشوهر، هیچ فایده‌ای جز به لرزه درآوردن پایه‌های زندگی مشترک‌تان نخواهد داشت پس خود را کنار بکشید و کار را به اهلش بسپارید.

 اجازه دهید مادر شوهرتان گاهی مادری کند

مادرشوهرتان پیشنهاد خریدن سبزی‌های‌تان را می‌دهد یا اینکه دوست دارد گاهی برای‌تان غذا درست کند و بیاورد؟ اشکالی ندارد! هیچ کدام از این رفتارهای او به استقلال شما صدمه‌ای نمی‌زند. نگذارید مادر همسرتان زندگی شما را اداره کند و باری که وظیفه شماست را به دوش بکشد اما اجازه دهید گاهی برای‌تان مادری کند و شما هم وانمود کنید که به او محتاجید و بخش‌هایی از زندگی‌تان بدون حضورش لنگ می‌ماند.

منبع:دکتر سلام

انتهای پیام/

در مورد آداب معاشرت با خانواده همسرتان چقدر آگاهی دارید؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.