به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید داوود قریشی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه با وجودی که علم مفهوم جهانی توسعه ذهن با چرتکه از کشور مالزی به سراسر دنیا رسیده است، اظهار داشت: ایران از سال ۱۳۹۱ زیر نظر آموزش و پرورش در این حوزه وارد شد و هم اکنون ۷۵ کشور مجری این سیستم آموزشی شدند.
وی با بیان اینکه ایران از شش سال پیش مجری این طرح آموزشی شد، افزود: در این روش ما اقدام به توسعه ذهن کودکان به روش چرتکه کردیم که هم اکنون ۵۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داریم.
نماینده «یو سی مس» در ایران، گفت: با توجه به اینکه امروز با دنیای ارتباطات مواجهیم و کودکانمان حتی برای جمع بندی دو رقم ساده باید از ماشین حساب استفاده کنند ما تلاش کردیم با آموزش «یو سی مس» به کودکان به اندازه ای ذهن آنها را خلاق کنیم که بدون هیچ وابستگی به ابزارآلات مهارت یادگیری در آنها ارتقا یابد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ استان زیر نظر آموزش و پرورش، آموزش «یو سی مس» را در مراکز آموزشی و موسسات خصوصی به کودکان تعلیم می دهند و در مابقی استانها نیز این موسسه مجری دارد.
وی ادامه داد: ما با آموزش «یو سی مس» کارآفرینی کردیم و تاکنون بدون هیچ حمایتی پیش رفتیم که برای ادامه راه و پایداری نیاز به حمایت داریم.
نماینده انحصاری «یو سی مس» در ایران با اشاره به رقبای خود و سوء استفاده از این نام، گفت: برخی به نام روش های توسعه ذهن و حتی استفاده از قهرمانان این نام برای جذب مشتری سو استفاده می کنند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهتمام این موسسه برای آموزش نابینایان با روش «یو سی مس»، اضافه کرد:۲۵ تن از نابینایان در نیشابور به صورت پایلوت آموزش «یو سی مس» را دیدند و همچون افراد معمولی قادر به انجام چندین مهارت همزمان هستند.
قریشی در این راستا، افزود: به دلیل ابداعاتی که ما برای نابینایان در این روش داشتیم از سوی کشور مالزی که خود مبدع «یو سی مس» بود، درخواست آموزش داشتیم.
زهرا رضایی نیز با بیان اینکه نماینده «یو سی مس» در استان اصفهان فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ آغاز کرد، اظهار داشت: اولین گروه فارغ التحصیلان این مرکز در استان اصفهان یک گروه ۴۲ نفره بود.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر ما در استان اصفهان شعب فعال داریم که چندین هزار دانش آموز را تربیت می کنند.
مدیر موسسه امام علی (ع) با اشاره به اینکه در استان اصفهان ۳۰۰ مربی داریم که یکصد نفر از آنها مربی فعال هستند، گفت: یکی از اهداف ما ارتباط با دانش آموزان بعد از فارغ التحصیلی است که به همین منظور به دنبال راه اندازی باشگاه فارغ التحصیلان «یو سی مس» در اصفهان هستیم.
وی تصریح کرد: دانش آموزان مراکز ما در مسابقات استانی، کشوری و جهانی شرکت می کنند و تاکنون نیز رتبه های خوبی را در این سه سطح کسب کرده ایم.
رضایی با بیان اینکه هدف ما صرفا شرکت در مسابقات نیست و توسعه ذهن دانش آموزان را دنبال می کنیم، اظهار داشت: ما برای شرکت در مسابقات، از سوی هیچ ارگانی حمایت مالی نمی شویم و دانش آموزان با علاقه خود در این مسابقات شرکت کرده اند.
سمیه قرایی نیز با اشاره به اینکه بنده نخستین نفری بودم که به نمایندگی از ایران آموزش های «یو سی مس» را در مالزی گذراندم و توانستم به عنوان مربی این دوره گواهینامه دریافت کنم، اظهار داشت: در حال حاضر آموزش مورد نیاز برای تربیت مربیان مرکز به صورت مرحله ای صورت می گیرد و افرادی که بتوانند این مدارج را طی کنند به عنوان مربی در آموزشگاه ها فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه نمایندگی انحصاری آموزش «یو سی مس» در ایران اکنون توانسته تعداد مراکز خود را به ۷۰۰ مورد افزایش دهد، افزود: در این مراکز در مجموع دو هزار مربی به دانش آموزان آموزش می دهند.
مدیر آموزش «یو سی مس» در ایران اظهار داشت: دانش آموزانی که تحت آموزش های ما هستند طی مقاطع زمانی مورد تست و آزمون نیز قرار می گیرند تا میزان پیشرفت آنها سنجیده شود.
وی با اشاره به اینکه این آموزش ها منحصر به اقشار متمول جامعه نیست و دانش آموزان محروم نیز به جمع یادگیرنده های «یو سی مس» پیوسته اند، تصریح کرد: دوره های ترمیک در آموزش های ما سه ماهه است که کل دوره ۱۰ ترم به طول می انجامد.
قرایی با بیان اینکه شعار ما این است که «برای نابغه شدن نبوغ لازم نیست و هرکسی می تواند نابغه شود»، تصریح کرد: پذیرش ما برای عموم دانش آموزان کشور با هر سطح از بهره هوشی آزاد است.
وی ادامه داد: آموزش های «یو سی مس» برای رده های سنی بین شش تا ۱۳ سال و به زبان انگلیسی صورت می گیرد.
مدیر آموزش «یو سی مس» در ایران با اشاره به اینکه آموزش تند نویسی و سرعت عمل و نیز حل چهار عمل اصلی ریاضی با ذهن از جمله آموزش های زیر مجموعه روش « یو سی مس» است، اضافه کرد: دانش آموزان ایرانی مراکز ما توانستند سال گذشته برای نخستین بار در میابقات جهانی که رقیبانی از کشور های اروپایی، امریکا و کانادا نیز حضور داشتند، مقام قهرمانی را در چهار عنوان کسب کنند.
جبار زارع نیز در این نشست اظهار داشت: از سال ۹۱ ، آموزش یو سی مس به کودکان ۶ تا ۱۳ در اصفهان آغاز شد و امروز اولین جشن فارغ التحصیلی دانش آموزان تحت تعلیم یوسی مس یا توسعه ذهن به وسیله آموزش ریاضی با چرتکه برپا میشود و از ۴۲ نفر از این دانش آموزان به همراه خانوادههایشان مدرک جهانی ارائه و تجلیل میشود.
وی بیان داشت: اگر چه وسیله آموزش با چرتکه و فلش کارت است و با چهار عمل اصلی ریاضی ذهن کودکان را توسعه میدهیم اما هدف آموزش ریاضی نیست و یا بدنبال ماشین حساب انسانی نیستیم بلکه تنها کودکان را به حدی از توانایی میرسانیم که چندین کار را با بالاترین میزان تمرکز با هم همزمان انجام دهند.
عضو هیئت مدیره موسسه امام علی (ع) ادامه داد: آموزش یو سی مس به کودکان در ۱۰ ترم و طی سه سال و نیم تا چهار سال صورت میگیرد و پس از آن کودکان قادر هستند از دو نیمکره مغز خود به طور همزمان استفاده و چندین مهارت را با هم انجام دهند مثلا همزمان شعر بخوانند و محاسبات ریاضی انجام دهند و طراحی کنند.
وی ادامه داد: طی مذاکراتی که با آموزش و پرورش صورت گرفته است مقرر شد که آموزش یو سی مس را از مراکز و موسسات آموزشی یوسی مس فراتر دهیم و مدارس خصوصی و غیر انتفاعی و آموزشگاه های علمی آزاد را نیز درگیر کنیم.
جبار زارع با اظهار اینکه ٖآموزش یو سی مس را نیز در شهرستانهای اصفهان اجرا کردیم، ادامه داد: سمیرم ، خوانسار، گلپایگان و غیره را نیز درگیر کردیم و مراکز اموزشی را انتقال دادیم.
وی اعلام کرد: دانش آموزانی که وضع مالی قوی ندارند با کمیته امداد امام خمینی مذاکره کردیم و حتی در مواردی هم با تقبل هزینه از سوی موسسه تلاش کردیم این دست از کودکان را نیز تحت آموزش یو سی مس و توسعه ذهن با چرتکه قرار دهیم.
عضو هیئت مدیره موسسه امام علی (ع) گفت: سالانه مسابقات جهانی برای دانش آموزان تحت تعلیم یو سی مس برگزار می شود که سال گذشته دانش آموزان ایران مقام اول را در دنیا و در بین کشورهایی از جمله کانادا، اروپا، روسیه و مالزی که خودش صاحب سبک بود، آوردند.
وی اظهار داشت: تمام دانش آموختگان یو سی مس به دلیل اینکه خانواده آنها باید هزینه شرکت در مسابقات جهانی را بپردازند، توانایی مشارکت در مسابقات را ندارند که بدنبال حمایت های مالی آنها هستیم.
انتهای پیام/م