خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ انار یکی از میوه های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که فواید زیادی برای بدن دارد، این میوه پر خاصیت يك تصفيهكننده خون بوده و براي سلامت كبد بسيار مفید است و مطالعات متعددی نشان داده است كه عادت به خوردن اين ميوه مانع تشكيل پلاكهای دندانی و بروز پوسيدگی دندان می شود.
این میوه افزون بر خاصیت تصفیه کنندگی خون در خفظ سلات قلب و پیشگیری از ابتلا به بیمای های قلبی بسیار موثر است، انار احتمال ابتلا به بيماری های قلبی را با كاهش فشارخون، جلوگيری از اكسيد شدن LDL و تشكيل پلاك در ديواره عروق پايين می آورد که در نتیجه ريسك ابتلا به گرفتگی عروق كم می ش
انار غني از آنتي اكسيدانهای قوی است و به دلیل وجود یک ماده مفید در ان خاصیت ضد سرطانی دارد که رشد تومورهای سرطانی را كند می سازد.
انار براي سلامتي قلبوعروق، جلوگيري از تصلب شريانها و سكتهها، جلوگيري از پيري زودرس و آلزایمر و پيشگيري از سرطانها بهويژه سرطان پروستات مفيد است
آب انار خاصيت ميكروبكشي و ضذعفونيكنندگي دارد. يك انار معمولي 40درصد نياز روزانه بدن به ويتامين C را تامين ميكند و منبع خوبي از اسيدفوليك، پتاسيم و آهن است.
انار تشكيل پلاك عروق را تا 30درصد كاهش ميدهد و عطش را برطرف می کندو خنككننده بوده و برای درمان اسهال، آرتريت، زردی و بواسير مفيد است.
انتهای پیام/