به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ۹۵درصد گوجهفرنگی آب و ۵درصد باقیمانده را کربوهیدراتها و فیبر تشکیل میدهند.
گوجه فرنگی حاوی ویتامین C است و تقریبا ۲۸درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین میکند.
پتاسیم یکی از موادمعدنی در گوجه فرنگی است که برای کنترل فشارخون و پیشگیری از بیماریهای قلبیوعروقی مفید است.
ویتامین K موجود در گوجه فرنگی برای انعقادخون و سلامت استخوان ضروری است.
در این ماده غذایی مفید ویتامین B9 وجود دارد که برای رشد طبیعی بافت و عملکرد سلولها ضروری است و مصرف آن در زنان باردار اهمیت بیشتری پیدا میکند.
گوجهفرنگی و فراوردههای آن فواید بسیاری برای سلامت دارد، کمک به سلامت قلب، زیبایی پوست و پیشگیری از سرطان از فواید مصرف این ماده غذایی است.
مصرف گوجهفرنگی و محصولات آن عامل کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، ریه و معده است و بهنظر میرسد علت اصلی این تاثیر خاصیت لیکوپن موجود در آن باشد.
محصولات تهیهشده از گوجهفرنگی که غنی از لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهی هستند، میتوانند پوست را در برابر آفتابسوختگی محافظت کنند.
استفاده از محصولات تهیه شده از گوجهفرنگی میتوانند به کاهش التهاب ها و علائم استرس اکسیداتیو (پیروزی رادیکالهای آزاد بر دفاع آنتیاکسیدانی بدن) کمک کنند.
انتهای پیام/