به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن نوری معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس کشور با اشاره به وجود 33 پایگاه اورژانس هوایی در کشور، تعداد این پایگاه ها در کشور را کمتر از استانداردهای روز دنیا بیان کرد و گفت: به دلیل کافی نبودن پایگاه های اورژانس هوایی، این خدمات بیشتر به بیماران و مصدومان بدحال تر ارائه می شود.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه انتقال اعضای پیوندی از اهداف اورژانس هوایی نبود اما تا کنون 169 اندام پیوندی و همچنین 11 مورد پادزهر و داروهای خاص توسط اورژانس هوایی منتقل شده است که نشان دهنده عملکرد مناسب اورژانس هوایی در کشور است.
معاون فنی و عملیاتی اورژانس کشور با اشاره به انجام یک هزار و 475 ماموریت توسط اورژانس هوایی در پنج ماهه نخست سال جاری، گفت: بیشترین تعداد ماموریت های انجام شده مربوط به پایگاه های تهران، الیگودرز، کرج و خرم آباد است و اگر در مورد پیشگیری از حوادث، اقدامات لازم و کافی انجام شود، شاهد کاهش ماموریت های اورژانس در کشور خواهیم بود.
نوری تصریح کرد: حمایت سازمان راهداری را برای ایجاد 200 پد اورژانس هوایی در مناطق کوهستانی جلب کرده ایم و با وعده هایی که به ما داده اند، به زودی این 200 پد مورد نیاز در مناطق کوهستانی، ایجاد خواهد شد، البته لازم است که پدهای بالگرد اورژانس در بیمارستان ها، بهسازی و ایجاد شوند.
وی اظهار کرد: 6 پایگاه اورژانس هوایی جدید در کشور بر اساس اولویت بندی، راه اندازی می شوند و در شهرهایی که استانداردهای اورژانس هوایی را به صورت کامل رعایت کرده باشند، بالگرد های جدید توزیع می شوند و سیاست ما این است که به رویکرد استانداردهای بین المللی در اورژانس هوایی نزدیک شویم و دانش اورژانس هوایی را ترویج کنیم.
انتهای پیام/