به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن بیگلری نماینده بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در مراسم اجلاس رؤسای دانشگاههای فنی و حرفهای کشور که در هتل المپیک برگزار شد، اظهار کرد: من به عنوان نماینده مخالف یکی از وزرا در مجلس صحبت کردم اما اکنون میدانم که مشکلات به سرعت قابل حل نیست و یک نفر نمیتواند به تنهایی از عهده آن بر بیاید.
وی بیان کرد: ریاست فعلی دانشگاه فنی و حرفهای به تنهایی نمیتواند مشکلات این مرکز آموزشی مهارتی را حل کند بلکه همه با هم باید به یکدیگر کمک کنیم تا این دانشگاه مهارت محور و کارآفرین جایگاهش را ارتقاء بخشد و بتوانیم آن را به جوانان و مردم معرفی کنیم.
بیگلری عنوان کرد: سرانه یک دانشجوی ادبیات بالاتر از سرانه دانشجوی دانشگاه فنی حرفه ای بوده و این موضوع نشان دهنده مظلوم بودن این مرکز آموزشی مهارتمحور است.
وی با بیان اینکه امروزه بحث ادغام دانشگاه فنی و حرفهای بدون جهت مطرح است، تأکید کرد: خوشبختانه بسیاری از فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای جذب بازار کار می شوند و این موجب افتخار برای کشور است.
بیگلری ادامه داد: باید اسم دانشکده را به آموزشگاه تغییر دهیم تا ارتباط بیشتری بین این مرکز آموزشی، صنعت و سایر سازمانهای ذیربط برقرار شود و نمایندگان مجلس باید از دانشگاه فنی و حرفهای حمایت کنند.
نماینده بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما با کمبود نیرو در مراکز فنی و حرفهای مواجه هستیم و این موضوع برای توسعه این دانشگاه موانعی درست میکند.
بیگلری گفت: وزارت علوم به دانشگاه فنی و حرفهای باید کمک کند تا دانشجوی خارجی پذیرش شود.
وی عنوان کرد: ما از وزارت علوم تقاضا داریم تا هر چه سریعتر حکم ریاست سرپرست فعلی دانشگاه را صادر کند.
بیگلری یادآور شد: خروجی این دانشگاه مهارت محور بیشتر از سایر مراکز آموزش عالی است و دانشگاه علمی کاربردی با داشتن فضای فیزیکی کمی دانشگاه شده است اما مراکز آموزشی فنی و حرفهای هنوز تغییر نام نداده اند.
انتهای پیام/