به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،محمد عباسی معاون امور بازگانی سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت:امسال هر کیلوگرم برنج هندی 4 هزار و 400 تومان، شکر سفید 2 هزار و 900 تومان، گوشت مرغ 5 هزار و 300 تومان و گوشت قرمز 21 تا 23 هزار تومان برای مصرف هیئت های مذهبی قیمت گذاری شده است.
وی افزود: هیئت های مذهبی برای تهیه مواد غذایی با قیمت مصوب می توانند با معرفی نامه از سازمان تبلیغات اسلامی استان به امور بازرگی سازمان صنعت معدن و تجارت استان مراجعه کنند.
انتهای پیام/ز