هزار و151 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و‌داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ دکتر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت، ورود مواد‌غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، در سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و داروی دانشگاه بیش از یک هزار پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.


دکتر اسماعیل زاده افزود: از این تعداد پروانه بررسی شده 858 مورد پروانه ساخت 168مورد پروانه بهره برداری و125مورد پروانه مسئول فنی بوده است.

گفتنی است کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور، تعلیق و ابطال پروانه‌های بهداشتی تولید، نگهداری، ورود مواد و فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و‌بهداشتی وهمچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل‌های اجرایی مربوط به مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی‌و‌بهداشتی، مکمل‌های غذایی و رژیمی تشکیل شده است.

نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذ‌ا و‌داروی دانشگاه، هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و‌دارو برگزار می‌شود.

انتهای پیام//ف. م.
 
 
 

در سه ماهه نخست امسال دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از هزار درخواست صدور مجوز‌های بهداشتی را بررسی کرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.