به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ دکتر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به منظور بررسی و صدور پروانههای بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت، ورود موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، در سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و داروی دانشگاه بیش از یک هزار پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر اسماعیل زاده افزود: از این تعداد پروانه بررسی شده 858 مورد پروانه ساخت 168مورد پروانه بهره برداری و125مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
گفتنی است کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور، تعلیق و ابطال پروانههای بهداشتی تولید، نگهداری، ورود مواد و فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی وهمچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعملهای اجرایی مربوط به مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشیوبهداشتی، مکملهای غذایی و رژیمی تشکیل شده است.
نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذا وداروی دانشگاه، هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا ودارو برگزار میشود.
انتهای پیام//ف. م.
در سه ماهه نخست امسال دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از هزار درخواست صدور مجوزهای بهداشتی را بررسی کرد