به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ عباس علیخانی گفت : به دلیل استفاده نکردن کشاورزان از سموم و کود شیمیایی، محصول این گیاه بصورت طبیعی و ارگانیک است که برای استفاده به شهر های همجوار و تهران فرستاده می شود.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین ، سماق در شهرستان قزوین به صورت جنگلی و خودرو ایجاد شده که تکثیر آن از طریق پاجوش است .
وی افزود : درخت سماق در روستاهای نارنده، ساربانک، زیتک، خرکان بالا و خرکان پایین در حدود ۳۰ هکتار پراکندگی دارد.
علیخانی گفت : سماق دارای تب سرد است و یکی از ۱۰ آنتی اکسیدان گیاهی برتر محسوب می شود و محصول خشک و پودر شده سماق کاملا خوراکی و دارویی است.
انتهای پیام/