به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره زیست فناوری در مصلی اظهار کرد: ما شاهد تحولی چشمگیر در حوزه فناوری های نوین هستیم و این جشنواره سبب ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت است.
وی با بیان اینکه این موضوع باعث پیشرفت و ارتباط هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه خواهد شد، ادامه داد: یکی از قوانینی که به شرکت های دانش بنیان اختصاص داشت قانون رفع موانع تولید بود که با تاخیر دو ساله از سال ۹۳ هم اکنون در حال اجرایی شدن است.
زاهدی تاکید کرد: ما در حال حاضر در زمینه کسب و کار و در چرخه تولید علم جزو کشورهای عقب افتاده هستیم که باید این موضوع جدی گرفته شود و اصلاحاتی صورت گیرد.
وی ادامه داد: ارتباط ببن صنایع و حوزه های کاربردی ایجاد و معافیت های خوب مالیاتی برای شرکت های دانش بنیان و تولیدی در نظر گرفته شده است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در سال ۱۴۰۰ باید سهم تولید محصولات با فناوری بالا از کل محصولات کشور بیشتر شود و به ۵۰ درصد کل محصولات برسد.
زاهدی عنوان کرد: ضروری است سهم محصولات زیست فناوری از تولید ناخالص داخلی به ۵ درصد برسد.
وی ادامه داد: رتبه صادرات محصولات ما باید در منطقه به رتبه سوم برسد، اکنون رتبه هشتم را در صادرات محصولات زیست فناوری داریم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما می توانیم رتبه صادرات محصولات زیست فناوری را به رتبه دوم ارتقا دهیم.
وی تاکید کرد: ما باید ضمن آنکه به سلامت و بهداشت مردم کمک می کنیم باید به بحث اشتغال نیز کمک واز جوانان حمایت کنیم.
زاهدی یاد آور شد: در سال ۱۴۰۴ ما می توانیم به به رتبه اول چرخه تولید علم در منطقه و زیر ۲۰ در دنیا برسیم .
در ادامه مراسم زرافشان رئیس مقطع متوسطه مجری مقطع متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: با حمایت معاونت علمی و فناوری فضای بسیار خوبی برای پژوهش دانشآموزان در کشور ایجاد شده است و خوشبختانه باید بگویم که پیش از هفت سال فعالیت مشترک در حوزه زیست فناوری با معاونت علمی فناوری داریم .
وی عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید چهارمین جشنواره زیست فناوری ویژه دانشآموزان را در کشور کلید میزنیم و تمام سعی ما این است با توسعه 630 پژوهشسرا فضای پژوهشی در کشور بیشتر شود و در همین راستا منطقه ده تهران به عنوان قطب آموزشی انتخاب شده است.
وی یادآور شد: تجاری سازی ایدههای دانشآموزان با حمایت معاونت علمی فناوری انجام شده است تا ایده دانشآموزان در چرخه تجاری سازی قرار بگیرد که این همان مطالبه رهبری است.
وی گفت: کمک به توسعه و شتاب علمی دانشآموزان از دیگر کارهای ما در توسعه دانش است.
انتهای پیام/