محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: مصرف غذاهای داغ و خیلی سرد در ظروف پلاستیکی باعث آسیب فراوان به بدن شده و این کار به عنوان یک فاکتور خطر محسوب می شود.
وی عنوان کرد: هنگامی که افراد غذاهای نذری را در ظروف پلاستیکی می ریزند دمای بالای مواد غذایی باعث میشود تا رادیکال های این ظروف آزاد و در دراز مدت باعث بروز سرطان و بیماری های غیر واگیر در افراد می شود.
عزیزی تاکید کرد: ظروف پلاستیکی از مواد نفتی و حتی غیر بهداشتی تهیه شده است و همین مسئله موجب شده در هنگام حمل مواد غذایی داغ در مراسم های مختلف مواد نفتی با غذای موجود ترکیبات خطرناک سرطان زایی را در بلند مدت ایجاد می کنند.
وی اظهار کرد: برخلاف تصور عموم مردم ظروف یکبار مصرف گیاهی هیچ فرقی با بقیه انواع ظرف های پلاستیکی ندارند و 30 درصد از مواد تشکیل دهنده این ظروف از مواد نفتی بوده و همان ضررها و بیماری ها را در صورت استفاده از آن در حمل مواد غذایی داغ دارد.
عزیزی یاد آور شد: بهترین ظروف برای حمل مواد غذایی داغ از نوع آلمینیومی بوده که به دلیل گران بودن کمتر در مراسم ها از این نوع استفاده میشود.
انتهای پیام/