به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ میرزا قاسمی یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیلان و مازندران است که در سراسر ایران محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو میشود.
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی رشت بود، ابداع و به نام او نیز نامگذاری شد.
برای تهیه میرزاقاسمی ابتدا بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم، توجه داشته باشید که باید این کار را با شعله بسیار کم انجام دهید تا کاملا پخته شوند.
سپس پوست آنها را کنده و بعد ساطوری میکنیم. سپس گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته یا به صورت کبابی پوست آن را می گیریم و خرد می کنیم.
در ادامه سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است، میریزیم تا کمی سرخ شود. بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم که آب آنها کاملا کشیده شود و به روغن بيفتد.
کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم و در طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا کاملا بسته شده و سرخ شود. بعد بادنجانها و تخممرغها را مخلوط میکنیم.
پس از طی این مراحل میرزا قاسمی شما آماده است.
انتهای پیام/