رفلاکس معده یکی از بیماری های شایع گوارشی است اما با برخی موادغذایی می توان از آن پیشگیری و این بیماری را درمان کرد.

درمان سریع رفلاکس معده با خوراکی های خوشمزه+ اینفوگرافیبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  عضله اسفنکتر بین مری و معده بسته می شود تا اسید معده در همان قسمت باقی بماند وقتی دچار رفلاکس اسید می شویم، عضله اسفنکتر شل و اسید معده وارد مری و باعث ایجاد احساس سوزش و درد می شود.

ما به شما موادغذایی که درمان رفلاکس معده بسیار مفید است معرفی می کنیم.

متخصصان توصیه می کنند هنگام بروز رفلاکس معده غذاهایی با میزان اسید کم مصرف کنید زیرا غذاهایی که اسیدشان کمتر است به اندازه غذاهای اسیدی موجب تحریک تولید اسید معده نمی شوند.

میوه ها معمولا اسیدی هستند اگر به رفلاکس معده مبتلا هستید بهتر است از مصرف مرکبات و گوجه فرنگی اجتناب کنید چون اسید بالایی دارند.

موز مقدار اسید کمی دارد  بنابراین  مصرف  این میوه برای مبتلایان به رفلاکس معده توصیه می شود.

غذاهای پرچرب می توانند رفلاکس اسید معده را تشدید کنند به همین دلیل مبتلایان به این بیماری بهتر است  غذاهای کم چرب بمصرف کند، اضافه کردن غلات کاملی که به صورت طبیعی چربی  پایینی دارند مانند بلغور جو دو سر، برنج قهوه ای و نان های سبوس دار  می تواند یک رژیم غذایی ضد رفلاکس معده محسوب شود.

غلات کامل به صورت طبیعی سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند اما  غلات فرآوری شده و بسته بندی شده سرشار از چربی  بوده و فیبرشان نیز کم است به همین دلیل به این افراد توصیه نمی شود.

در تحقیقات انجام شده روی موش ها تاثیر مصرف زنجبیل در کاهش زخم معده نشان داده شده است، زخم معده زمانی که اسید موجب  التهاب معده می‌شود بسیار دردناک است اما با مصرف زنجبیل اسید معده و رفلاکس کاهش پیدا می کند.

شما می توانید در رژیم غذایی خود زنجبیل را به سبزیجات پخته و سس‌ها اضافه کنید، چای زنجبیل درست کنید و یا زنجبیل تازه یا خشک شده را به ماست اضافه کنید.

پروتئین های کم چرب مانند سینه مرغ و بوقلمون و غذاهای دریایی برای مبتلایان به رفلاکس معده توصیه می شود، همچنین سفیده تخم مرغ  پروتئین بدون چربی است و زرده تخم مرغ نیز مواد مغذی فراوانی دارد اما ممکن است در برخی افراد حساس باعث رفلاکس اسید معده شود.

اگر به رفلاکس اسید  مبتلا هستید مصرف سبزیجات به شما توصیه می شود زیرا این موادغذایی چربی کمی دارند و سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند البته باید از روش های پخت پر چرب مانند سرخ کردن پرهیز و از سس زیاد استفاده نکنید، مصرف  سبزیجات دارای برگ سبز مانند بروکلی، پیازچه، مارچوبه چون مقدار اسید بسیار کمی دارند در درمان رفلاکس معده توصیه می شود همچنین مصرف ریحان تازه در رژیم  غذایی نیز می تواند در بهبود رفلاکس اسید معده مفید باشد.

 درمان فوری رفلاکس معده با خوراکی های خوشمزه+ اینفوگرافی

انتهای پیام/

با این موادغذایی رفلاکس را به سرعت درمان کنید

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۸ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
منم حدود یک ماهه اسید معده ام زیاد شده وتا گلوم میاد وبرمیگرده همراه باسوزشه .ولی هنوز دکتر نرفتم .بعضی مواقع بهتر میشم ولی دوباره بعداز یکی دوروز دوباره برمیگرده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۳ فروردين ۱۴۰۱
باسلام من هر وقت اسید معدم زیاد شده چای با زنجفیل خوردم خیلی خیلی بهتر شده به شما ها هم توصیه میکنم بخورید خیلی خوب
Iran (Islamic Republic of)
معصومه شاکر
۲۰:۳۱ ۱۱ آذر ۱۳۹۹
من اسیدمعده دارم که باعث تنگی نفسم میشه چیکارباید بکنم
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
قنبر اکبرزاده
۰۰:۱۹ ۱۳ آبان ۱۳۹۹
با سلام وعرضادب من کلا همه این موارد رو انجام میدم گاهی درست میشم بعد مدتی دوباره شروع میشه ممنون میشم راهنمایین کنییم، در ضمن از داروهای ضد اسیدی هم استفاده کردم
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه ببربیان
۲۱:۱۱ ۰۲ مهر ۱۳۹۹
معدم چندساله درد میکنه اسید معدم زیاده اشتها ندارم خیلی لاغرم
Germany
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۳ مهر ۱۳۹۶
ممنون ! براى مشكل بنده مفيد بود.