ناصر شمس رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوانگفت: دانشگاه فنی و حرفهای یک گنجینه ارزشمند برای کشور محسوب می شود و در حال حاضر نسبت به ظرفیتهای این دانشگاه در بحث اشتغال و تولید شغل شناخت پیدا کردهایم، ولی متاسفانه تاکنون از این ظرفیت در کشور استفاده بهینه نشده است.
وی ادامه داد: یکی از برنامه دانشگاه فنی و حرفه ای این است که ارتباط دانشگاه با دانش آموختگان قطع نشود و به دنبال این هستیم که با کمک بخش خصوصی کارگاه هایی را برای دانش آموختگان در این دانشگاه دایر کنیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است کانون حرفه ای ها در این دانشگاه با رویکرد اشتغال با کمک بازنشستگان و دانش آموختگان فعال شود تا از این طریق بتوان مشکل اشتغال را برطرف کرد.
شمس تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه ها ما تعامل اثر بخش با تمامی دستگاه ها و سازمان های متولی آموزش های فنی و حرفه ای و بازار کار و سایر دانشگاه ها است تا بتوانیم راهبردها و راهکارهای کلان برای رسیدن به اهداف مورد نظر در دانشگاه فنی و حرفه ای را به سرانجام برسانیم.
وی این دانشگاه را یکی از مهمترین مراکز علمی در بحث اشغال زایی و مهارت آموزی عنوان کرد و یادآورشد: این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه های کشور می تواند گام های مؤثر و بهتری در جهت اشتغال فارغ التحصیلان بردارد و باید ارتباط مؤثری بین دانشگاه و صنعت برقرار شود.
انتهای پیام/