به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ فرزانه اکبریانی کارشناس مسئول بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه بروز بیماری قلبی و عروقی در استان رو به افزایش است، گفت: تغییر در شیوه های زندگی یکی از مهمترین علل بروز این مشکل است.
وی افزود: استفاده از فست فودها، غذاهای چرب و سرخ کردنی موجب شده تا این مشکل به وجود اید.
اکبریانی ادامه داد: کم تحرکی و استفاده از غذاهای مذکور موجب شده تا اشخاص به سمت چاقی پیش روند و این امر روند بروز این بیماری را تشدید می کند.
وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح تحول سلامت بررسی افراد بالای 20 سال که احتمال بروز سکته در آن ها زیاد است، انجام می شود، اظهار کرد: افراد می توانند با مراجعه به این مراکز احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی در خود را مورد بررسی قرار دارند.
این مقام مسئول تصریح کرد: کارشناس ها با مشاهده احتمال بروز این بیماری در اشخاص در آینده، راهنمایی ها لازم را برای جلوگیری از بروز مشکل ارائه می دهند.
انتهای پیام/آ