به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سلیمانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: هم اکنون در استان ۲۵ هتل با ۵۱۰ اتاق و ۱۲۳۱ تخت وجود دارد. همچنین تعداد مهمانسراها ۱۰ مورد بوده که دارای ۱۲۲ اتاق و ۲۹۸ تخت هستند.
وی افزود: به طور مجموع ۳۵ هتل و مهمانپذیر در استان با ۶۳۲ اتاق و ۱۵۲۹ تخت آماده پذیرایی از گردشگران هستند.
سلیمانی از وجود ۱۰ اقامتگاه و مرکز بومگردی در استان خبر داد و گفت: ظرفیت اقامت این اماکن به طور تقریبی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفرشب است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان تصریح کرد: به طور مجموع ظرفیت اقامت هتلها، مهمانپذیرها، اقامتگاهها و مراکز بومگردی استان ۲۰۰۰ نفر در طول شبانه روز است.
وی با اشاره به آمار گردشگران استان طی سال گذشته گفت: طی این مدت در مدارس و مهمانسراها و ایام نوروز حدود ۷۷۸ هزار و ۵۵۱ نفرشب اقامت داشتهایم و این آمار در شش ماهه اول سال نزدیک به ۶۴۲ هزار و ۴۷۹ نفرشب بوده است.
سلیمانی به تدوین برنامه عملی برای جذب گردشگر اشاره کرد و گفت: بدون این برنامه هتلها مزیت اقتصادی نداشته و در کل عزم جدی برای جذب گردشگر نخواهد بود. همچنین در راستای تقویت دفاتر خدماتی باید عمل کرد.
وی با بیان اینکه تور ورودی کم داریم، اظهار کرد: اعطای تسهیلات بانکی نیز خیلی کم شده چراکه درصد سود آنها بالا بوده و کسی رغبتی برای گرفتن آن ندارد.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان به نبود امکانات خدماتی، پذیرایی و تفریحی در محل جاذبههای برون شهری مانند آبشار آبسفید و بیشه اشاره کرد و گفت: این اماکن پراکنده و ضعیف بوده و با این جاذبهها فاصله دارند. اگر این اماکن و جاذبهها امکانات داشته باشند ماندگاری در آنها بیشتر میشود، اما هم اکنون ماندن در آنجا حدود چند ساعت است و بعد از دیدن اثر و جاذبه از منطقه میروند.
وی به مشکل نبود تبلیغات مناسب اشاره کرد و گفت: متاسفانه چند سالی است که به دلیل هزینههای بالا و نبود اعتبار کافی در استان جشنوارهای برگزار نشده است.
انتهای پیام/ د