به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سرهنگ علی اسفندانی سرپرست پلیس راه هرمزگان گفت:خستگی که تحلیل و زوال انرژی فرد را به دنبال دارد می تواند هم از نظر جسمی و هم از لحاظ روحی برای فرد خطر آفرین باشد.
وی بااشاره به اینکه آثار خستگی می تواند به صورت کاهش هوشیاری، خواب آلودگی راننده و خواب رفتن در پشت فرمان خودرو ظاهر شود، افزود: انحراف از مسیر، بی توجهی به علائم راهنمایی و رانندگی، سنگین شدن پلک ها، احساس بی قراری، زود رنجی، شتاب و ترمز گیری غیر معمول از مهم ترین نشانه های خستگی در هنگام رانندگی است.
سرپرست پلیس راه هرمزگان عوامل انسانی، محیط و وسیله نقلیه را منشأ خستگی عنوان کرد.
سرهنگ علی اسفندانی گفت: خواب کافی مهم ترین راه مبارزه و مقابله با خستگی است و راننده باید پس از یک سفر طولانی به قدر کافی بخوابد.
وی به رانندگان توصیه کرد، قبل و در هنگام رانندگی از داروهای خواب آور استفاده نکنند، در هنگام عصبانیت و مشاجره از رانندگی اکیدا اجتناب کنند، به محض احساس خستگی و سنگینی چشم ها در نخستین محل امن توقف کنند.
از دیگر توصیه های سرپرست پلیس راه هرمزگان به رانندگان استراحت 10 الی 15 دقیقه ای به ازاء هر 2 تا 3 ساعت رانندگی بود.
سرهنگ اسفندانی افزود: در هنگام صبح و دقایق پایانی روز یا غروب که رانندگی نیاز به دقت و تمرکز بیشتری دارد، رانندگان سعی کنند تمرکز خود را از دست ندهند.
انتهای پیام/ف