به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان شمالی گفت: نیمه نخست امسال 52هزار و 392 رأس دام سبک و سنگین درتولید 43 تُن گوشت قرمز در خراسان شمالی کشتارگاه های دام کشتار شد که 43 تُن گوشت قرمز استحصال شد.
حمید رمضانی افزود:همچنین با کشتار سه میلیون و 700 هزار قطعه مرغ، هفت هزار و 800تُن گوشت سفید تولید شد.
وی افزود: استان خراسان شمالی با سه میلیون واحد دامی، یکی از قطب های دامپروری کشور محسوب می شود.
گفتنی است: 70واحد پرورش مرغ گوشتی استان نیز با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است
انتهای پیام/آ