به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فشارخون بیماری است که از آن با نام قاتل خاموش یاد میکنند. متاسفانه امروزه با گسترش زندگی شهرنشینی و کمتحرکی روز به روز بر تعداد مبتلایان به این عارضه افزوده میشود. بنابراین لازم است که افراد دچار فشارخون با پیروی از رژیم غذایی سالم و انجام فعالیتهای بدنی منظم بیماری خود را کنترل کنند همچنین مصرف برخی از دمنوشها هم در صورتیکه طبق نظر متخصص طب سنتی باشد، به کاهش فشارخون کمک شایانی میکند که در این مطلب به معرفی آنها میپردازیم.
زرشک تازه ۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه ۴ تا ۵ برگ
عسل یک قاشق غذاخوری
نخست عسل را داخل یک و نیم تا ۲ لیوان آب جوش حل کنید، سپس این محلول را درون یک قوری که حاوی زرشک تازه است، بریزید. نعناع را هم به این دمنوش بیفزایید و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد.
۲ تا چهار گرم از برگ و گل زالزالک را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دَمکرده را میل کنید.
۲ تا ۱۰ گرم از دانه و برگ شنبلیله را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.
۲ تا ۴ گرم از پیاز گیاه سیر را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دَمکرده را مصرف کنید.
۲ تا چهار گرم از برگ و ساقه گیاه دارواش را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.
۲ تا چهار گرم از ساقه و برگ جعفری را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دَمکرده را مصرف کنید.
۲ تا چهار گرم از آن را که قبلاً آسیاب شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.
سه تا پنج گرم از برگ درخت زیتون را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمکرده را مصرف کنید.
انتهای پیام/