به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛ هیوا رحیمی گفت: خوشبختانه از ابتدای امسال تاکنون یک میلیارد و 100 میلیون تومان کمکهای مردمی از طریق صندوق صدقات سطح استان جمعآوری شده و برنامه پیشبینی شده کمیته امداد کردستان این است که تا پایان سال این کمکها به دو میلیارد و 400 میلیون تومان برسد.
وی با اشاره به اینکه نخستین صندوق صدقات استان در سال 1364 اجرا شده گفت: هماکنون 80 هزار صندوق صدقات مختلف در سطح استان وجود دارد که ماهانه 190 میلیون تا 200 میلیون تومان متناسب با حضور گردشگران در منطقه جمعآوری میشود.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان کردستان تصریح کرد: صدقات جمعآوری شده به صورت دورهای توسط 28 نفر در اتاقهای شمارش زیر نظر دوربین مداربسته شمارش میشوند و به حساب کمیته امداد واریز و صدقاتی که مردم کمک کردهاند در بین نیازمندان توزیع میشود.
وی گفت: 100 درصد کمکهای صندوق صدقات برای نیازهای افراد نیازمند و محروم جامعه از جمله برای تحصیل، درمان، وام کارگشایی، وام اشتغال و مسکن آنان هزینه و سهم هر کدام به تناسب نیاز اختصاص مییابد و تمام هزینههای جاری آنان پرداخت میشود و کمیته امداد هیچگونه دخل و تصرفی در هزینه کردن صندوق صدقات ندارد.
رحیمی افزود: برنامه جمعآوری کمکهای صندوق صدقات در 12 گام اجرایی ابلاغ شده و به منظور جلوگیری از سرقت، اصلاح صندوقهای صدقات انجام میشود و تاکنون 100 صندوق صدقات در سطح شهر سنندج ایمنسازی شده است.
وی با اشاره به اینکه سه نوع صندوق صدقات وجود دارد، اظهار کرد: در حال حاضر چهار هزار و 400 صندوق صدقات معابر، 3 هزار صندوق متوسط در سطح مدارس و اماکن دولتی و 73 هزار صندوق خانگی و کوچک هستند.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان کردستان با اشاره به نقش رسانههای گروهی در آگاهسازی و اعتمادسازی مردم خاطر نشان کرد: رسانهها میتوانند در جلب مشارکتها و کمکهای مردمی کمک کنند چراکه چینش صندوقها در معابر ممکن است اعتماد مردم را کمتر کند و باید در همین راستا هماهنگی و تعامل بین خانه خیرین، سازمانهای حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی شکل گیرد و فقط یک صندوق از یک مکان حمایتی در هر خانهای تشکیل شود.
انتهای پیام/م
منبع: تسنیم