به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از انتشار اسناد جعلی و کذب کانال تلگرامی آمدنیوز در مورد دختر رییس قوه قضاییه در شبکه صدای آمریکا و مشخص شدن جعلی بودن آن برای مخاطبان و کاربران، باز هم این سوال بیجواب مطرح شد که چرا این کانال همچنان بدون محدودیت و مزاحمت به فعالیت خود ادامه میدهد.
آمدنیوز کانال معاند نظام است که مدتهاست با انتشار اسناد جعلی و خبرهای کذب در تلاش است مردم را به مسئولان بدبین کند و بین آنها فاصله بیندازد. این کانال که همسویی آن با سرویسهای بیگانه مشخص است، با ادعای اینکه رابطهای زیادی در نهادهای مهم کشور دارد مطالب کذبی را مطرح می کند و برای چند روز حاشیههایی را ایجاد میکند و مسئولان مجبور میشوند برای جلوگیری از بدبینی مردم در خصوص این مطالب کذب اقدام به روشنگری کنند.
اما اکنون سوال این جاست که چرا مسئولان دست اندرکار فضای مجازی با وجود تایید روند ناسالم این رسانه و همراهی با بيگانگان، اقدامی در جهت محدود و مسدود کردن این کانال که ذهن مخاطب را مشوش می کند انجام نمیدهند؟ آن هم در حالی که میشود با مرور مصاحبههای مسئولان به این نکته پی برد که آنها هم به عملکرد سوء این رسانه اعتقاد دارند و هم توان مسدود کردن آن را دارند.
در ادامه بخشی از مواضع مسئولان مربوطه را ظرف مدت سه ماه گذشته مرور می کنیم:
محمود واعظی وزیر سابق ارتباطات و رییس دفتر کنونی رییس جمهور در تاریخ 25 تیر 1396 و در حاشیه بازدید از دستاوردهای مرتبط با فاز سوم شبکه ملی اطلاعات همراه اول درباره کانال های مغایر با فرهنگ ایرانی و اسلامی گفته بود که هفته ای سه هزار کانال تلگرامی مسدود میشوند.
سید محمود علوی وزیر اطلاعات دولت یازدهم و دوازدهم در تاریخ 18 مرداد 1396 با حضور در نشست فراکسیون مستقلان مجلس شورای اسلامی اظهار کرده بود: در خصوص کانال آمد نیوز به مرتبطان این کانال تذکر دادیم و اقدامات در زمینه ایجاد جنگ روانی علیه این کانال راه افتاده است.
اما در اینجا برای مخاطب سوالاتی به وجود میآید. با وجود توانایی در مسدود کردن کانال های تلگرامی طبق گفته وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین مشخص بودن برخی از مرتبطان این کانال طبق گفته وزیر محترم اطلاعات آیا امکانات کافی برای مسدود کردن این کانال معاند نظام که همچنان با اخبار کذب و جعلی به تشویش اذهان عمومی می پردازد فراهم نیست؟
طبق گفته وزیر سابق ارتباطات و با یک محاسبه سرانگشتی متوجه می شویم که ظرف مدت یک ماه باید 12000 کانال تلگرامی مسدود شود، آیا این کانال با این حجم فعالیت سوء نباید در این فهرست قرار میگرفت؟
و اینکه آیا بهتر نیست به جای ایجاد جنگ روانی علیه این کانال طبق گفته وزیر اطلاعات که هم هزینه مالی و هم هزینه زمانی دارد، آب را از سرچشمه پاک کنیم تا احتیاج به این قبیل اقدامات نیز نباشد؟
انتظار از وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، آقای آذری جهرمی این است که سریعا نسبت به مسدود کردن و بستن این کانال اقدامات لازم را انجام دهند چرا که شایعات و اتهامات این کانال نسبت به مسئولان رده بالای نظام تمامی ندارد.
انتهای پیام/
لطفا.................
چون اینجورکانالها
جایی درمیان امت
شهدپرورمون نداره.
آيا مسدود كردن بك كانال چقدر زحمت داره كه مسئولين رده بالاي مملكت را مجبور به واكنش كنه؟
اتفاقا باید بیشتر دردسترس مردم باشه اینکه کانال فلان یه چیزی گفت دلیل نمیشه مردم ما منحرف بشن.نزدیک چهل ساله مردم پای همه چیز ایستادن و باامام امت و رهبرش هستند
بذارید هرچی میگن بگن
اتفاقا باید بیشتر دردسترس مردم باشه اینکه کانال فلان یه چیزی گفت دلیل نمیشه مردم ما منحرف بشن.نزدیک چهل ساله مردم پای همه چیز ایستادن و باامام امت و رهبرش هستند
بذارید هرچی میگن بگن
دوستان کانال ها و گروه های این چنینی تو تلگرام زیاده که آمد نیوز یکی از شناخته شده ترینهاشونه .هرچه سریع باید مسدود بشه