به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،سید حسن میرحسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز کشت کشت سبزی و صیفی خارج از فصل در 55 هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان خبر داد.
وی پیش بینی کرد امسال یک میلیون 700 هزار تن محصول برداشت شود که ده درصد بیشتر از پارسال است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بهره گیری از نشاءهای مرغوب، شبکه آبیاری نوین و تغذیه مناسب علت افزایش تولید است.
سید حسن میرحسینی افزود: محصول برداشت شده علاوه بر نیاز داخل کشور به آسیای میانه ، روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
وی گفت:گوجه فرنگی، پیاز ، فلفل دلمه ای ، خیار و بادمجان عمده محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل است که در هرمزگان کشت می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:برداشت سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان از آذر هر سال آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
سید حسن میرحسینی گفت: بندرعباس ، رودان ، میناب و پارسیان از مناطق مهم کشت سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان است.
هرمزگان در تولید گوجه فرنگی و پیاز هارج از فصل رتبه نخست و بقیه محصولات ، رتبه دوم کشور را دارد.
انتهای پیام/ف