به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهزاد کلانتری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز در نشست خبری آغاز همکاری مرکز درمان ناباروری ابن سینا با بیمارستان کمالی استان البرز (شهر کرج) که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: حدود 15 درصد از مردم دچار مشکلات ناباروری هستند و در آغاز افتتاح این مرکز در خرداد ماه 96 با حضور وزیر بهداشت تاکنون 318 بیمار به این مرکز مراجعه کردند که از این میان پرونده 160 نفر تکمیل شده است.
وی بیان کرد: هزینههای درمان ناباروری بسیار سنگین است و بسیاری از مردم توان پرداخت این هزینهها را ندارند این در صورتی است که در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا در بیمارستان کمالی کرج، 85 درصد از هزینه تحت پوشش طرح تحول سلامت قرار دارد و تنها 15 درصد از هزینههای درمان را بیمار باید پرداخت کند که آن هم به علت قراردادی که قرار است با مقام معظم رهبری در راستای افزایش سیاست های جمعیتی بسته شود، بیمارانی که از تمکین مالی برخوردار نیستند از پرداخت این 15 درصد معاف هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز، افزود: در استان البرز طبق سرشماری انجام شده در سال 95، دو میلیون و 713 هزار نفر زندگی میکنند که 15 درصد از این تعداد را زوجهای نابارور تشکیل میدهند.
در ادامه مراسم بهزاد قربانی روانپزشک و مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا در تهران تاکید کرد: خوشبختانه با همت رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز و بیمارستان کمالی شهر کرج یک مرکز درمان ناباروری دولتی در این شهر افتتاح شده است که ساکنان شهرهای مجاور نیز میتوانند از این خدمات استفاده کنند.
وی بیان کرد: مرکز درمان ناباروری سقط مکرر ابن سینا در تهران دارای 7 کلنیک تخصصی است و ما درصدد هستیم که دانش مرکز ابن سینا در تهران را به این مرکز نیز انتقال دهیم، بنابراین در گام نخست کلنیک سقط مکرر و درمان ناباروری را در این مرکز افتتاح کردیم.
روان پزشک و مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا در تهران، افزود: در گامهای بعدی ما قصد داریم که کلنیکهای سلامت مادر و جنین، جراحیهای لاپاراسکوپی، سرطان سینه و سلامت جنسی را افتتاح کنیم، همچنین تاکنون در این مرکز آزمایشگاههای جنین شناسی و آندرولوژی افتتاح شده است.
قربانی تصریح کرد: افراد دچار مشکلات ناباروری میتوانند تمامی خدمات را در این مرکز دریافت کنند بنابراین لازم نیست آنها برای رفع مشکل به سایر مراکز درمانی مراجعه کنند، حدود بیش از دو، سوم بیماران اغلب از درمان نتیجهای موفقیت آمیز میگیرند.
وی عنوان کرد: 40 درصد از مشکلات ناباروری مربوط به مردان، 40 درصد مربوط به زنان و 20 درصد نیز به هر دو گروه زن و مرد مربوط میشود.
در ادامه مراسم سیامک جبارنیا رئیس بیمارستان کمالی کرج با بیان اینکه مرکز ابن سینا از موفقترین مراکز تخصصی و فوق تخصصی در زمینه درمان ناباروری و سقط مکرر است، اظهار کرد: اکنون بیمارستان کمالی شهر کرج سابقه گذشته خود را ندارد. سالانه حدود 14 هزار موالید در این بیمارستان رخ میدهد. این بیمارستان دارای حدود 4 تخت N ICU است. بیمارستان کمالی بیمارستان سطح 3 زنان محسوب میشود به این معنا که بیماران برای پذیرش با مشکل کمبود تخت مواجه نیستند.
وی افزود: در 2 سال و نیم پیش بیمارستان کمالی شهر کرج 95 تخت داشت که اکنون تعداد تخت فعال این بیمارستان به 222 عدد رسیده است و در آینده 230 تخت نیز به آن افزوده میشود. در سطح استان البرز بیمارستانهای خصوصی در زمینه درمان ناباروری فعالیت میکنند اما ما قصد داریم که بتوانیم مراکز درمانی دولتی را به پیشرفتهترین امکانات درمانی مجهز کنیم. همانطور که یکی از پایههای طرح تحول نظام سلامت مربوط به اجرای هتلینگ و بهینهسازی بیمارستانها بود.
رئیس بیمارستان کمالی کرج بیان کرد: بیمارانی که در طرح برکت ثبت نام میکنند و دارای کارت برکت هستند از پرداخت 15 درصد هزینه درمان ناباروری در یک دوره معاف میشوند و تقریباً لازم نیست که مبلغی را بپردازند. توریست درمانی در مرکز ابن سینا فعالیت چشمگیری دارد و از کشورهای دیگر بیماران به این مرکز مراجعه میکنند ما امیدواریم در آیندهای نزدیک شاهد توریست درمانی در بیمارستان کمالی شهر کرج نیز باشیم.
انتهای پیام/