به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،مهران اوچی اردبیلی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل افزود: استفاده از این روش درIVF میتواند با افزایش میزان چسبندگی دیواره رحم، عمل لانه گزینی جنین را تا حد زیادی بالا ببرد.
وی افزود: فاکتورهای رشد پلاکتی در آزمایشگاه از خون محیطی مادر جدا شده و 36 – 24 ساعت قبل از انتقال جنین، به داخل رحم مادر تزریق میشود تا میزان موفقیت جنین در لانه گزینی را بیفزاید.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل خاطرنشان کرد: طبق نتایج حاصله از استفاده از این روش در سایر مراکز درمان ناباروری کشور نشان میدهد که عمل لانه گزینی در 65 درصد افراد تحت درمان موفقیت آمیز بوده است.
اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه روشهای درمان ناباروری از جمله IUI ،IVF وICSI، فریز و نگهداری جنین، اسپرم و تخمک و همچنین تعیین جنسیت در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی انجام میگیرد تصریح کرد: در این مجموعه تلاش میشود بهترین و جدیدترین خدمات درمانی به زوجین نابارور استان اردبیل و استانها و کشورهای همجوار ارائه گردد.
وی افزود: این مرکز در راستای سلامت باروری و ایجاد امید به زندگی با بهرهگیری از جدیدترین امکانات، تکنیکهای آزمایشگاهی و نیروهای انسانی متخصص آموزش دیده در پژوهشگاه رویان آماده ارائه خدمات به زوجین نابارور است.
انتهای پیام/ع