به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،ولی شریعتی رئیس انجمن صنایع چای مازندران گفت: میزان تولیدات چای مازندران و گیلان از ۷۵ هزار تن به ۲۲ هزار تن کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه در غرب مازندران حدودا ۱۲ کارخانه چای سازی وجود دارد که از این تعداد ۹ کارخانه فعال هستند، افزود: ظرفیت روزانه کارخانه ها بیش از ۲۴۹ تن بوده که ۳۹۰ کارگر در آنها مشغول به کارند.
شریعتی مساحت باغات چای غرب مازندران را ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار برشمرد و افزود: غرب استان ۲ هزار و ۷۰۰ کشاورز با تولید سالانه هزار تن چای کیفی دارد.
رئیس انجمن صنایع چای مازندران تفاوت چای استان و وارداتی را ارگانیک بودن چای مازندران دانست و افزود: چای ایرانی بخاطر دیر دم بودن، بعد از ۱۵ دقیقه عطر و طعم بسیار خوبی دارد و حتی می توان تا چندین ساعت بعد هم آن را نوشید اما رنگ و اسانس چای خارجی زود از چای جدا می شود.
انتهای پیام/ م