به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،طرز تهیه یک دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده می شود را مشاهده نمایید.
مواد لازم:
کره ۵۵ گرم
آرد ۵۵ گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۵۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
مربای زنجبیل ۱ تکه
پرتقال ۱ عدد
گلابی ۱ عدد
شیره درخت افرا به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل:
به کره اضافی برای چرب کردن قالبها نیاز دارید.
مربای زنجبیل رو ریز خرد کنید.
پوست پرتقال رو رنده کنید.
گلابی رو پوست بگیرید، قسمتهای اضافی اون رو جدا کنید و بعد اون رو به شکل مکعبهای ۱ سانتیمتری خرد کنید.
در این دستور از شیره درخت افرا استفاده می شه که به جای اون می تونید از شربت مربای زنجبیل هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
اول باید ۲ دایره کاغذی برای روی قالبها درست کنیم. دهانه ۲ قالب رمکین رو روی کاغذ نسوز برگردونید و با مداد طرح اونها رو روی کاغذ بکشید و کاغذ رو ببرید.
داخل قالبها و یک سمت دایرههای کاغذی رو با کره چرب کنید.
آرد رو به همراه نمک، بیکینگپودر، شکر، کره (به دمای اتاق) و تخممرغ در مخلوطکن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
مربای زنجبیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و مواد رو چند بار دیگه بزنید.
مقداری شیره درخت افرا در هر قالب بریزید. بعد نیمی از گلابی رو در هر قالب بریزید.
خمیر رو هم بین ۲ قالب تقسیم کنید و دایره های کاغذی رو (از سمتی که به اون کره زدید) روی قالبها بذارید.
اونها رو برای ۴ دقیقه با بالاترین قدرت مایکروویو تا زمانی که بافتشون اسفنجی بشه، بپزید.
بذارید تا در قالب برای چند دقیقه خنک بشن و بعد اونها رو برگردونید و از خوردنشون لذت ببرید.
منبع:آشپزباشی
انتهای پیام/