به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ انجمن بیماران ام اس آذربایجان غربی در واحد حقیرانه ای در طبقه چهارم ساختمان شهرداری منطقه 4 شهرداری ارومیه واقع شده است .
بگذریم که این واحد نیز طبق استاندارد های حمایتی ، با وضعیت بیماران ام اس به لحاظ مشکلاتی که در زمینه ی تحرک دارند مناسب و دارای آسانسور برای استفاده این بیماران نبوده و یک بیمار ام اس برای مراجعه به این انجمن می بایست حداقل 40 پله را به سختی طی کند و این موضوع مشکلات عدیده ای چون افتادن از پله ها و شکستن دست و پای بیماران را در پی داشته است ، اخیرا متاسفانه این محل با وجود کمبود های مورد انتظار ؛ مورد بی مهری مسئولین قرار گرفته است .
ماجرا از این قرار است که به گفته سمیه زارع مدیرعامل انجمن بیماران ام اس آذربایجان غربی ، اخیرا شهرداری منطقه 4 ارومیه با هدف تفکیک واحد هم جوار با واحد انجمن بیماران ام اس استان ، خواستار تخلیه ی این واحد شده و این امر انجمن را با داشتن کلی دغدغه و مشکل دچار سردگمی و سرگردانی کرده است .
وی گفت : چاره جویی در این خصوص را پیش شهردار و شورای شهر ارومیه برده ولی نهایتا راه به جایی نبرده و تصمیم بر تداوم استقرار موقت در محل فعلی گرفته شد .
وی افزود : در ادامه دست تقاضایمان برای برون رفت از این بحران به سوی نماینده مردم ارومیه در مجلس دراز شده است .
نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس ، درخصوص پیگیری مشکل مسکن انجمن بیماران ام اس استان هم به خبرنگار ما گفت : در این رابطه مکاتبه ای با مدیرکل بهزیستی استان انجام شده و از بهزیستی استان خواسته شده که چنانچه مقدور است در راستای حمایت از این انجمن قطعه زمینی در داخل شهر و محوطه مرکز بهداشت ارومیه برای ساخت محل دائمی و متناسب با وضعیت این بیماران ارائه گردد .
وی افزود : پیگیری شده تا تعیین تکلیف نهایی ، انجمن بیماران ام اس استان در محل فعلی باقی بمانند .
نتیجه ی این مکاتبه که از مدیر کل بهزیستی استان نیز پیگیری شد ، مدیر کل بهزیستی آذربایجان غربی گفت : در خصوص نامه ی ارجاعی انجمن بیماران ام اس استان از سوی نماینده مردم ارومیه در مجلس کاری از دست ما ساخته نیست .
سعید فریور علت موافقت نکردن با تقاضای انجمن بیماران ام اس استان را عدم امکان انتقال زمین یا ساختمانی از سوی بخش دولتی به بخش خصوصی عنوان کرد .
وی افزود : مطابق قانون ، دادن هرگونه فضایی به هر عنوان از ادارات دولتی به بخش خصوصی غیر قانونی است و لذا در این رابطه نمی توان کاری از پیش برد.
مدیر کل بهزیستی استان افزود : برای رفع مشکل مسکن انجمن بیماران ام اس استان ، باید بخش غیر دولتی همچون شهرداری تمهیدات مناسبی را بیندیشد و در این زمینه می توان حداقل با دادن قطعه زمینی در محیط مناسب داخل شهری با مشارکت NGO ها و مردم خیر ، ساختمان دائمی را برای این قشر نیازمند ترتیب داد .
گفتنی است در حال حاضر انجمن بیماران ام اس استان نزدیک به 4000 عضو دارد و متاسفانه در هر روز به این تعداد افزوده می شود .
این بیماران علاوه بر مشکلات عدیده ای که در رابطه با این بیماری ، گرانی دارو های مخصوص و عدم حمایت آن چنانی بهزیستی دارند ، عمدتا از خانواده های کم درآمد و ضعیفی هستند و وجود انجمن فعال در محل دا ئمی که به بررسی و پیگیری مشکلات این بیماران می پردازد ، در حقیقت روزنه ی امید برای همه ی بیماران ام اس استان محسوب می شود .
لذا در این رابطه همت و اراده جدی مردم خیر ، به ویژه مسئولین در امر داشتن خانه ای بنام امید جهت حمایت از این بیماران ضروری به نظر می رسد.
انتهای پیام/ح
گزارش از حکیمه علیزاده