به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ زرآبادی در نشست میز کشمش کشور در قزوین گفت : با برنامه ریزی مناسب باید مشخص شود که در سال آینده چقدر به ظرفیت صادراتی استان اضافه خواهد شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صادرات ما از ۱۳۴ هزار تن در سال ۲۰۱۰ به ۶۰ هزارتن در سال ۲۰۱۷ کاهش یافته است، گفت: باید به دنبال بازار از دست رفته صادرات کشمش باشیم.
این نماینده مجلس از باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی انتقاد کرد و گفت: دنیا به دنبال تولید محصولات ارگانیک است، ولی ما محصولی تولید میکنیم که باقیمانده سموم مزیت رقابتی را میگیرد.
انتهای پیام/