به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، سرپرست جهاد کشاورزی ایذه با بیان اینکه برداشت ماش از سطح 400 هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است بیان داشت: متوسط برداشت این محصول در هر هکتار بیش از یک تن و 100 کیلوگرم می باشد.
وی اذعان داشت: پیش بینی می شود از سطح این مزارع بیش از 440 تن ماش برداشت گردد.
هنرمندیان درآمدزایی، مصرف کم آب و افزایش حاصلخیزی خاک را از مزایای مهم کشت ماش اعلام و تصریح کرد: با توجه به مصرف کم آب، پیش بینی می شود سطح زیر کشت این محصول در سالهای آینده توسعه یابد.
سرپرست جهاد کشاورزی ایذه اظهار داشت: رقم ماش تولیدی محلی و پرتو است که رقم محلی شهرستان ایذه به ویژه ماش تولیدی بخش سوسن این شهرستان از شهرت عام در خوزستان برخوردار است.
این مقام مسئول بیان کرد: ماش تولیدی شهرستان ایذه علاوه بر مصرف داخلی به شهرستان های استان و استان های همجوار نیز صادر میشود.
انتهای پیام/گ