به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، ناصر جدگال گفت: شهرستان چابهار دارای مرز دریایی و زمینی با کشورهای حاشیه خلیج فارس، اقیانوس هند و پاکستان است و ظرفیت بالایی برای صادرات و واردات انواع کالا دارد.
وی افزود: آزمایشگاههای صنایع نساجی و سلولزی برای آزمون پارچه و پتو، آزمایشگاه برق و الکترونیک، مصالح ساختمانی، صنایع غذایی، اوزان و مقیاس ها و آزمایشگاه نازلهای سوخت در چابهار فعال هستند.
وی بیان کرد: استاندارد کالا در کشور بسیار مهم است و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده باید در آزمایشگاههای مربوط به همان کالا مورد آزمون قرار گیرند.
وی ادامه داد: صادرات و واردات کالاهای شهرستان چابهار از طریق گمرک، منطقه آزاد و بازارچه مرزی ریمدان و پیشین انجام می شود.
رئیس اداره استاندارد چابهار گفت: کارکرد نازل های سوخت، مکان تولید و عرضه شن و ماسه، مصالح ساختمانی، بتن، بلوک های سقفی، دیواری و آجر، مواد غذایی، لوازم برقی، خانگی، اوزان و مقیاس کالاها و کالاهای صادراتی و وارداتی در آزمایشگاه مجهز استاندارد چابهار مورد آزمایش قرار می گیرند.
جدگال با اشاره به درآمد اداره استاندارد چابهار افزود: 56 میلیارد و 247 میلیون ریال درآمد 6 ماهه نخست امسال این اداره از محل صادرات و واردات کالا بوده که به خزانه واریز شده است.
وی گفت: هم اینک شهرستان های سرباز، نیکشهر، قصرقند، فنوج و کنارک فاقد اداره استاندارد و تحقیقات هستند و تمامی امورات آن از طریق اداره استاندارد چابهار انجام می شود.
وی بیان کرد: اداره استاندارد چابهار و پنج شهرستان زیر نظر این شهرستان به شدت با کمبود نیرو مواجه است.
انتهای پیام/گ