به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجتبی مطهری افزود: متوسط عملکرد گردو در باغ های این منطقه 1.5 تن در هرهکتارو ارقام عمده آن بومی(ایرانی) است.
وی افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در منطقه مهردشت قرار دارد و فصل برداشت آن از اواخرشهریور ماه آغاز و بیشتر این محصول به میدان های میوه و تره بار اصفهان منتقل می شود.
وی مهمترین مشکلات موجود در تولید این محصول را سرمازدگی، کمآبی و نیز آفت کرم خراط عنوان کرد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نجف آباد همچنین از آغاز برداشت 'محصول به' از باغ های شهرستان خبر داد و گفت:مجموع سطح زیر کشت این محصول 70 هکتار است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 300 تن 'محصول به' از بخش مهردشت شهرستان برداشت و روانه بازار شود.
مطهری افزود:بیماری آتشک درختان دانه دار در سال جاری دلیل عمده کاهش محصولات درختان دانه داربوده است.
انتهای پیام/م